Ulveblusen in action

I dag måtte vi en tur til lægen. Synes ikke den lille frøkens forkølelse er så meget i bedring, som jeg vil have den skal være på nuværende tidspunkt. I går aftes efter puttetid begyndte hun at hoste voldsomt, og jeg kunne høre, at hun hev efter vejret på grund af slim. Men hun er ramt af en virus, siger lægen, og vi må blot vente på, at det går væk. Det gør vi så. Venter.  

På billederne er hun iført Stella McCartney-blusen, som Kasper havde med fra London. Man kan jo godt være pænt klædt, selvom man er sløj, ikke;) Dog var der højt humør, da billederne blev taget. 

Jeg er ganske tilfreds med blusen, selvom det slet ikke var den, vi havde bestilt fra kollektionen. Dog er den ret lille af en str. 12 mdr. at være. Frøken M bruger lige nu – i stort set alle andre mærker – str. 9 mdr., som jeg vil mene, at denne bluse svarer til.

Sukker stadig efter både hestedragten og kanin romperen, som jeg satser på at få fingrene i til januar, når webshoppen starter udsalg.

2 Comments

 • Kira Trust 11. december 2012 at 20:42

  Hvor er hun drøn fin i den bluse!! Den må jeg altså erhverve mig til udsalget…men jeg hopper på en 24 mdr. næste gang 😉

  Reply
  • Signe 11. december 2012 at 20:50

   Tak Kira❤ Ja, de er altså vildt små. Tror M vokser ud af sin lige om lidt. Og så må man jo gerne købe en ny;) Det er en gyldig regel!

   Reply

Leave a Comment