Another Carla in my Closet

Carla dress

Jeg kunne ikke lade være med at svinge ind forbi Stine Goya og Vibskov lagersalget, selvom jeg havde besluttet mig for et shoppestop både til frøken M og mig selv for en stund. Det fristede simpelthen for meget. Vi handlede fødevarer i Torvehallerne, som du kan læse om her, og lagersalget var lige ved siden af. Couldn’t help it!

Anyway, jeg gør det super kort. Jeg vil blot lige vise, hvad jeg fandt til lagersalget til den nette sum af 500kr. Endnu en Carla-kjole fra Goya. Juhuuuu!

Carla-kjolen er vel nærmest en klassiker hos Stine Goya, og går igen sæson efter sæson i forskellige farver og materialer. Det er et af de mest simple kjolesnit, man kan forestille sig, men det er så meget mig. Oversize men ekstremt feminint alligevel. Nu overvejer jeg, om det er den, og ikke den her, der bliver min julekjole. Det vil julebillederne helt sikkert afsløre her på bloggen om nogle dage.

Vi flyver til Jylland i eftermiddag og tilbringer de næste tre dage ved Limfjorden. Blogging bliver der vist ikke så meget af, da jeg lader computeren blive hjemme. Men måske jeg tjekker ind fra iPhone-app’en en af dagene.

God jul!

Carla dress Stine Goya

Carla dress Stine Goya

Carla dress Stine Goya

No Comments

Leave a Comment