Gå glad i bad

Jeg blev vækket kl. 5.30 af en meget frisk pige, der absolut mente vi skulle stå op. Så det gjorde vi. Gab! Nu sover hun igen, og jeg har tid til at skrive et lille blogindlæg fra telefonen.

Jeg leder p.t. efter residensens næste bruseforhæng. Synes vi trænger til et nyt efter et år med nuværende. Eller det passer faktisk slet ikke. Vi trænger ikke til et nyt. Det vi har nu er fra Karmameju og er både pænt og ret nyt og kunne sagtens holde et år mere. Men altså jeg har forelsket mig i nedenstående. Forelsket i et bruseforhæng? Det kan man da ikke! Jo, jeg kan åbenbart. Når By Nord laver så smukt et forhæng, så kan man.

Forhænget skal as soon as possible hjem i vores badeværelse og hænge. Når jeg har bebudet shoppestop til frøken M og mig, så må jeg jo shoppe til boligen i stedet, ikke? 🙂 Håber, Kasper er enig i det ræsonnement.

Hvis du heller ikke kan undvære det bruseforhæng, kan du købe det lige her i en af mine yndlingsbutikker.

20121223-085715.jpg

2 Comments

 • mybabyfab 13. januar 2013 at 12:39

  Iha, jeg ved det er længe siden du postede dette! Men må da pippe at det er det skønneste bruseforhæng!! Vi nyder udsigten hver dag under bruseren!! 😉

  Reply
  • Signe 14. januar 2013 at 18:51

   Ih, det lyder skønt:) Det hænger endnu ikke i vores badeværelse, men det SKAL det komme til. Syne det er så smukt.

   Reply

Leave a Comment