Familiefotos anno 2012

Mor og M foran juletræet 4

Jeg vil gerne gøre det til en tradition, at vi, hvert år juleaftens dag, skal have taget familiebilleder foran juletræet.

Jeg vil elske at se på billederne både løbende og også om mange, mange år og mindes den fantastiske udvikling jeg kan se er sket hos min lille M fra år til år. Jeg er en af de typer, der tager virkelig mange billeder hele tiden. Som i HELE tiden. Derfor er det også fint med bestemte fotofikspunkter, der gør det lettere at sammenligne billeder med et bestemt tidsinterval imellem.

Her er de første billeder i rækken af min nye tradition. Kasper tog en del af frøken M og mig, som du kan se.

Jeg er i øvrigt iført min nye Stine Goya Carla dress. Følte mig så tilpas både i den fine (og ret opsigtsvækkende) farve og i kjolens pasform. Har allerede udset mig den tredje Carla til mit klædeskab (mere om det en anden dag).

Mor, far og M foran juletræet 2 Mor, far og M foran juletræet Mor og M foran juletræet 3 Mor og M foran juletræet Mor, far og M foran juletræet 3

2 Comments

 • Pixiblog 28. december 2012 at 20:52

  Ja, jul med børn er noget ganske andet end man er vant til, og når de er to år er julen allerede spændende for dem.

  Hvor er din mand fra? Kommer altid til at gætte med “blandingsbørn”, da mine egne er halvt asiatiske 🙂

  Reply
  • Signe 29. december 2012 at 11:47

   Ja, og julen er pludselig blevet meget mere magisk igen. Lidt som da man selv var barn. Nu er det blot os, der skal gøre den speciel for vores børn.
   Kasper er fra Indonesien:) Vi gør det samme. Vi kan heller ikke lade være med at gætte, når vi ser andre blandingsbørn.

   Reply

Leave a Comment