Julekjolen

M i julekjole fra Norlie

Jeg har længe været på jagt efter den rette julekjole til min lille frøken M, som du også kan læse om her. Mit valg faldt på en helt sjette kjole – altså ikke en af de kjoler, jeg først havde forestillet mig skulle hænge på lille M juleaften (eller nærmere juleaftens dag).

På billederne ses lille frøken M i sit fine juletøj fra Norlie, som jeg bestilte på Norlies webshop ganske kort tid før jul, og som nåede frem på et hængende hår, før vi smuttede til Jylland. Jeg fik i øvrigt en virkelig god service hos Norlie, da jeg pludselig blev en smule ængstelig over, at kjolen muligvis ikke nåede frem i tide. Thumps up for det!

Jeg er helt tosset med kjolen, der er gjort i det blødeste, fine strikstof. Den koralfarvede kant giver bogstavelig talt kjolen kant og gør den finurlig og speciel. De mørkebrune strømpebukser er også fra Norlie og matcher kjolen perfekt.

Kjolen er endnu lidt lang til lille M, som også fremgår af billederne. Men det betyder jo bare, at hun kan bruge den hele vinteren igennem. Og det kan moderen ret godt lide 🙂

M i julekjole fra Norlie 2 M i julekjole fra Norlie 3 M i julekjole fra Norlie 4 M i julekjole fra Norlie 5

3 Comments

 • Sidsel 27. december 2012 at 9:49

  Hvor er hun kær. Min datter var faktisk iført præcis samme kjole+strømper juleaften, blot i str. 3 år 🙂

  Reply
  • Signe 27. december 2012 at 10:42

   Tak, Sidsel 🙂 Jeg tjekkede lige din lille pige ud på din blog. Hun er godt nok også fin i kjolen.

   Reply
 • Ditte 23. marts 2013 at 9:36

  Hej:-)
  Hvor har du købt det fine spænde lille frøken M har i håret? Jeg er også stor fan af Norlie og min lille Agnes havde også julekjole fra Norlie den grå med lilla kant:-) God weekend til jer

  Reply

Leave a Comment