Tre juledage på Mors

Julestemning 2012, flag

Her kan du se lidt stemningsbilleder fra vores jul ved Limfjorden hos frøken M’s farmor og farfar. Vi havde tre skønne dage med helt overdådige mængder af lækker julemad, familiehygge en masse, julefrokost, frisk luft, afslapning og alt, hvad der ellers hører sig til i juledagene. Se også frøken M’s julekjole her eller vores familiefotos her.

Lille frøken M er endnu alt for lille til at forstå, hvad julen handler om, og næste år vil hun også stadig være det. Men det gør mig slet ikke noget, så længe, der er fokus på hygge og familiesamvær.

Faktisk ønsker jeg ikke på noget tidspunkt at lade julen gå op i gaveræs, som jeg ved fra venner og bekendte, kun er med til at gøre juleoplevelsen dårlig og alt for stressende for de små, der slet ikke kan kapere det. Julen skal foregå på frøken M’s præmisser uden stress og jag. Jeg vil hellere strække gavegivningen over flere dage eller simpelthen selv pakke gaverne op, når M sover. Jep, sådan bliver det, hvis jeg kan mærke, hun er ved at få nok! Ok, det her indlæg tog lige en mindre drejning.

Anyway, her er en blandet landhandel af en billedkavalkade fra vores juledage. Du kan se lidt mad, lidt julepynt, lidt billeder fra haven etc. 🙂

Hvordan forløb din jul? Og hvad er dine tanker om julen, børn, gaveræs osv.?

Rustik og ret fin vintønde i M’s farmor og farfars entre med en gammel Singer symaskine bagved. Julestemning 2012 10

Juleanden.

Julestemning 2012 9

Engel som bordpynt.

Julestemning 2012 8

En tur i haven.

Julestemning 2012 7 Julestemning 2012 6 Julestemning 2012 5 Julestemning 2012 4

Juletræet med sin pynt.

Julestemning 2012 3 Julestemning 2012 2

Frøken M før julefrokosten 1. juledag.

M venter på, at vi skal til julefrokost

Søde, SØDE Lulu, der skal føde mig en hvalp næste år. Ja, det skal den!

Lulu

No Comments

Leave a Comment