New Year

Dækket op med mågestel

Som du kan læse om her, holdt vi en ganske stille nytårsaften os tre alene. Det var hyggeligt og helt udramatisk, og vi tog den rette beslutning, da vi valgte, at vi ikke kunne have gæster som ellers planlagt. Frøken M blev puttet kl. 19 og vågnede som forventet mange gange efter og ville trøstes. Selv måtte vi virkelig kæmpe for at holde os vågne til kl. 00. Jep, bedstemor og bedstefar. Da klokken var noget der lignede 00.05 lå vi under dynerne og hørte på al den fyrværkeri, der blev skudt af udenfor.

Næste år regner vi med lidt mere festivitas – bare lidt 🙂

Håber, I alle havde en fantastisk aften i går.

Her kan du se et par stemningsbilleder fra aftenen, primært af maden.

Vi havde valgt en menu, der var nem at tilberede og ikke blev for kedelig af at stå og vente lidt, når nu jeg rendte frem og tilbage fra køkken til soveværelse i pendulfart. Flere af retterne kunne endda forberedes dagen i forvejen. Win.

Østers

Lysestager

Jordskokkesuppe med kammuslinger

Koldrøget laks

Jomfruhummerhaler

Chokolade mousse

No Comments

Leave a Comment