In Love With Boucle

Malene Birger jakke

For et par dage siden kom denne smukke boucle jakke fra Malene Birger med pakkeposten til mig. Jakken er klassisk i snittet, men en smule loose fit, og den er på én gang rå og feminin. Jeg er helt vild med boucle-jakker, der kan tilføre et eksklusivt touch til ethvert outfit – hvad enten du sætter den sammen med jeans, kjole, nederdel, stiletter eller sneakers. At jeg er helt tosset med boucle-stilen afsløres vist lidt på nederste billede, som viser et udsnit af min lille samling. Men man kan da aldrig få for mange, vel? Indtil videre har boucle-jakken været at se på modescenen siden, Chanel lancerede den for omkring 75 år siden, så set i det lys, er jakken vel I virkeligheden en ret god investering 🙂

Jakken skal helt sikkert få lov at hænge på mig en af dagene til modeugen i næste uge, som jeg er i fuld gang med at planlægge. Jeg ville i virkeligheden gerne se ALLE de forskellige børnemodeshows, men lille M skal jo ikke gå helt kold på det, så jeg må nøje udvælge de shows og events, som jeg ALLERhelst vil se.

IMG_2003 IMG_2002 IMG_2001 Malene Birger jakke

IMG_2004

1 Comment

  • Maria Henriksen 1. april 2014 at 13:33

    Hvor kan man få fat på den?

    Reply

Leave a Comment