Her Very First Fashion Show

… Cover Kids Press Show

I dag skød vi – assistenten og mig – modeugen i gang med Cover Kids’ presseshow afholdt i Bella Center af CIFF KIDS.

Jeg skulle lige have det hele til at gå op rent logistisk, før vi kunne deltage. Jeg er ikke så glad for at rykke på eller regulere den lille frøkens søvnrytme (når hun endelig sover), og showet lå egentlig midt i hendes vanlige formiddagslur. Men jeg fik det hele til at gå op, og nu har lille M i en alder af blot 9 måneder altså set sit allerførste fashion show. Tja, det siger vist mere om moderen end om hende.

Jeg var ret spændt på, om musikken ville være for høj for min lille M, om der ville være alt for mange mennesker og for meget virvar, om hun ville bruge det høreværn, vi har lånt af Michala osv., osv. Men der var meget børnevenlige forhold, og frøken M synes det var noget så spændende med lysshow, musik og de lækre modelbørn, der farede rundt på gulvet. WIN. Så vi nupper et par shows mere de kommende dage 🙂

Her kan du se lidt billeder fra formiddagen.

Vi skulle mødes med disse to labre damer, Michala og Kira, som allerede var i fuld gang med morgenmaden, da vi ankom. Frøken M (der er klædt i ny kjole fra Benetton og Little Marc Jacobs sko) tester også høreværn udlånt af søde Molly My.

Michala, Kira og frøken M

Lidt billeder af den lækre morgenmad, som Claus Holm lavede til os, uhmm!

Refreshments by Claus Holm

Og her er lidt stemningsbilleder af de skønne modelbørn, der især viste tøj i meget dæmpede og douce farver i lækre naturmaterialer. Jeg var især vild med pigerne i deres små lette skirter. Ja, indrømmet. Jeg er en rigtig tøsepige, der elsker prinsesser og pigede farver (jo, jeg synes der findes pigefarver).

Cover Kids Show

De er da fine, ikke?

2 Comments

 • Marina / cand.mor 31. januar 2013 at 10:29

  Hvor fantastisk at det hele kunne hænge sammen med lur og mødetid! Det er altid noget af en udfordring.
  Så at du instagrammede fra MarMars event i formiddags – så virkelig hyggeligt ud. Havde også selv fået invitationen, men med residens i Aarhus og en vielse på lørdag synes jeg ikke lige, at jeg kunne tage af sted 🙁

  Reply
  • Signe 31. januar 2013 at 20:11

   Ja, det er dejligt, når det hele spiller bare engang imellem:-) Åh, du skulle have været med til MarMar. Det var så godt og hyggeligt! Men forstår til fulde, at du ikke lige kunne suse forbi.

   Reply

Leave a Comment