Noa Noa Miniatures AW13 Show

Noa Noa Miniature AW13 modeshow

Smukke piger skød officielt modeuge-ballet i gang i går med Noa Noa Miniatures modeshow, hvor AW13 kollektionen blev fremvist. Stilen var romantisk og naturlig, farverne dæmpede, glade og douce. For at understrege naturelementet i kollekttionen var scenen indrammet af tørrede blade og kviste, og pigerne bar dyrefigurer I hænderne.

Jeg kan virkelig godt lide kollektionen – især tylskirterne (som jeg desværre ikke fik billeder af) og jakken, som pigen på billedet lige under teksten, har på. Dem af jer, der har fuldt bloggen lidt tid ved også, at jeg har en forkærlighed for Noa Noa Miniatures pigede og romantiske univers.

Jeg undskylder billedkvaliteten. Sad med en meget urolig assistant på skødet, så en del af billederne blev lidt uskarpe, men her er de bedste.

Hvad synes du om kollektionen?

Noa Noa Miniature AW13 modeshow Noa Noa Miniature AW13 modeshow

Noa

No Comments

Leave a Comment