Mar Mar: Ludvig XVI fineste hofnar

MarMar event hatte

Torsdag formiddag var jeg inviteret ind til event i Mar Mar Copenhagens showroom for at se nærmere på AW13 kollektionen. Mens designeren bag Mar Mar, Marlene Holmboe, præsenterede den nye kollektion, der først rammer butikkerne i sensommeren, blev vi forkælet med lækker friskpresset juice og små karnapeer. Jeg havde frøken M med mig, men hun sov i sin barnevogn under hele seancen, så for en gangs skyld havde jeg tid til at tage billeder og tale med Marlene og de søde bloggerpiger, der var mødt frem.

Den nye Mar Mar kollektion tager sit afsæt i og hedder Ludvig XVI fineste hofnar. På Ludvig XVI tid var der ikke sparet på pynt og pragt – ekstravagante sløjfer, kraver, flæser og hatte var at se over det hele i modebilledet. Farverne var der heller ikke sparet på –  det var et rent overflødighedshorn af pasteller, som Marlene Holmboe udtrykte det. Marlenes mission med AW13 kollektionen har været at lade sig inspirere at denne pynt og pragt, men til gengæld at forsimple tendenserne og i stedet for pastellerne er kollektionen udført i mørke kulører med dybde og fine kontraster. Kollektionen er udført i merinould, bomuld og modal.

Jeg er positivt overrasket over den fine kollektion, og der er uden tvivl op til flere items, som lille M skal have hjem i sin garderoben, når kollektionen kommer i butikkerne. Jeg har taget lidt stemningsbilleder og et par close-ups af et par af mine favoritter. Er det ikke bare fint – jeg synes virkelig kollektionen emmer af underspillet elegance. Jeg elsker de lækre, mørke farver – og se lige det nye grå leo-print på bodyen med den lille flæsekrave og de små fine bloomers. Uh, altså! Må eje… Se også Mar Mars egen hjemmeside her.

MarMar3 MarMar4 MarMar5

MarMar1 MarMar2 MarMar6 IMG_2158-001 MarMar10 MarMar14

MarMar12 MarMar13 MarMar6

Kira Trust og mig 🙂MarMar11

Published by

6 thoughts on “Mar Mar: Ludvig XVI fineste hofnar

    1. Tusind tak, hvor er du sød, Julie 🙂
      Det var Mar Mar, der inviterede en række bloggere, der alle interesserer sig for og skriver om børnemode. SÅ fint et arrangement!

    1. Du kan virkelig glæde dig til kollektionen rammer butikkerne. Synes Mar Mar har lavet deres bedste kollektion nogensinde! Og ja, den grå body måtte jeg også gramse på mange gange. Den er et sikkert hit i M’s garderobe:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.