Have You Met Kiki?

Frøken M og Kiki

Jeg har aldrig fået vist det nyeste medlem af familien her på bloggen, som især moderen i hjemmet er svært glad for – nemlig lille, fine og finurlige Kiki. Billedet herover er taget med iPhone og viser frøken M i nattøj i færd med at bide hovedet af Kiki.

Jeg har meget længe været forelsket i det fantastisk LuckyBoySunday univers og først for tre uger siden blev frøken M beriget med en af de skønne dukker derfra. Jeg drømmer om en stor LuckyBoySunday familie, så der står altid op til flere af de fine dukker på frøken M’s ønskeseddel.

Bag LuckyBoySunday står de to Camillaer – nemlig Camilla Kørschen og Camilla Ebdrup – der en tilfældig dag på en bænk ved søerne i København gav hinanden hånd på, at de sammen ville skabe det bedste brand, de overhovedet kunne komme i tanke om. Og som aftalt, så gjort. Skøn historie, ikke?

Næste gang, vi skal adoptere en LBS dukke, må det være BoboBeauty Baby eller Bow Jovi, der står på spring.

bobo beautybaby_2 bowjovi-new

Er det ikke et fantastisk univers?

Du kan bl.a. købe LuckyBoySunday i Kaiku, som er en af mine top yndlingsbutikker, når det gælder lækkerier til hjemmet. Gør jer selv den tjeneste at besøge butikken på Strædet – eller på hjemmesiden (hvis du ikke bor i København).

1 Comment

 • Lou 5. februar 2013 at 10:35

  Spottede godt den fine KIki i dit indlæg den anden dag:) Ser ud til at de er blevet rigtig gode venner hende og lille frøken M!

  Herhjemme er vi også ret glade for LBS! Som du kan se her:
  http://goldenghetto.dk/?p=3250 er Kiki også flyttet ind hjemme hos os. Derudover har vi de udgåede Mr Snow og en rangle: http://goldenghetto.dk/?p=2705
  og skønne Bonnie Man. Vi har miss white og bow jowi på ønskesedlen 🙂

  Lou

  Reply

Leave a Comment