She’s doing it

Frøken M og Soft Gallery Pude

Ja, altså den lille M kravler nu – sådan rigtigt, men få ‘skridt’ ad gangen. Juhuuu! Du husker måske, at jeg bloggede om min frustration, da den lille M pludselig begyndte at gå med gåvogn. Det gør hun stadig – går med vognen. Og en overgang troede jeg, at hun aldrig ville kravle, men bare gå. Men i forgårs om aftenen tog hun sine første rigtige kravletag. Det synes jeg lige, jeg ville dele her 🙂

Lille M glider stadig noget rundt på vores trægulve, men på bObles legegulvet kan hun ikke glide, og her kravler hun helt som hun skal. Tak for det bObles!

Ok, nu bliver det meget navlepillende, så jeg smutter igen.

Her er lidt billeder af frøkenen i sin nye Noa Noa Miniature cardi (en julegave, som hun først passer nu). Den er virkelig lækker i 100 % tyk bomuld, og så passer den perfekt til frøken M’s Poppy Rose skirt, som hun har købt af den lille MM.  Læg i øvrigt også mærke til vores nye pude fra Soft Gallery med paraplyen (se også sidste billede i indlægget). Den er så skøn og blød og fra deres AW12 kollektion. Og psst – den er på udsalg lige her.

Og nå ja – det var meningen at jeg ville tage billeder af kravleriet, men lille M ville selvfølgelig ikke kravle, da jeg skulle tage billederne, så det blev der ikke noget af. Og ja, som skrevet. Jeg smutter igen.

God aften derude.

Frøken M og Soft Gallery Pude Frøken M og Soft Gallery Pude Frøken M og Soft Gallery Pude Frøken M og Soft Gallery PudeSoft Gallery pure

3 Comments

 • Marina / cand.mor 4. februar 2013 at 18:06

  Det er da seeeejjt! Vi kan også se, at vores dreng kommer langt hurtigere frem, når han er på legegulvet i stedet for på trægulvet, hvor han bare skøjter (eller glider er vel mest præcist) rundt.

  Reply
 • Østfronten 5. februar 2013 at 8:12

  … og lige om lidt går det superstærkt med det kravleri! Bean er rundt i hele lejligheden på nul komma fem efterhånden. Også på det glatte trægulv. Mon ikke M også hurtigt mestrer træ-underlaget?

  Reply
  • Signe 6. februar 2013 at 20:41

   Hun er så sej, din lille, smukke Bean. M er begyndt på sådan en lidt sjov teknik på trægulvene. Det går vildt stærkt, men det er ikke rigtig kravleri. Overvejer at plastre hele gulvet til med bObles-gulve:)

   Reply

Leave a Comment