Angulus åbner webshop

Angulus åbner webshop

Vil lige dele denne skønne nyhed med jer. Kvalitetsskomærket Angulus har åbnet webshop, så nu kan vi købe deres lækre sko til de små banditter over nettet.

Det kunne ikke komme på et bedre tidspunkt for vores vedkommende. Frøken M skal have sine første begyndersko nu (ja, gerne flere), og jeg har for lang tid siden besluttet, at mindst det ene par skal være fra Angulus. Net-shopping har aldrig været mere bekvemt for mig end nu, hvor jeg ikke bare kan fare rundt i butikker, som det passer mig, som jeg kunne en gang.

So go shop, piger!

Her er mine klare favoritter <3 som alle kan fås her. Er de ikke bare vanvittig kære?

2376_1329 2355_1925_1387 5173_1943_1192_12376_1396

9 Comments

 • Julie 6. februar 2013 at 13:06

  Vi har SÅ meget samme smag – de er for lækre! Min prinsesse på 9 måneder, skal også helt klart ha’ et par eller 2 😉

  Reply
  • Signe 6. februar 2013 at 19:56

   De er nemlig så søde og smukke!!:)

   Reply
 • Østfronten 6. februar 2013 at 18:53

  … men det er jo rigtige sko, og ikke prewalkers. Min fodterapeut-svigermor er ret kompetent ift. børn og sko og fødder, og alt man har på, før man kan gå rigtigt skal have helt bløde læder/ruskinds/…-såler ligesom de fine Bisgaard-prewalkers, M allerede har. Men jo, Angulus er et hit. Jeg gik ikke i andet end det og Bundgaard, de første 6 år af mit liv! Og Bean skal klart have nogen, når hun kan gå.

  Reply
  • Signe 6. februar 2013 at 19:58

   Vil også først give hende dem på, når hun selv går uden vogn og støtte. Men jeg tænker, at der jo lige skal stå et par sko eller flere klar til, når det nu sker;)

   Reply
   • Østfronten 7. februar 2013 at 7:47

    Kender fornemmelsen. (Og beklager – det var svigermors brændende blik i nakken, der fik mig til tasterne!)

    Reply
  • Signe 6. februar 2013 at 20:02

   Men ja, skulle nok have skrevet begyndersko og ikke pre-walkers:) Jeg må lige rette.

   Reply
 • camilla 7. februar 2013 at 7:04

  Uhh Signe lad vær med at købe nogle før M går. Kender op til flere der har brændt nallerne på at købe begynder sko før barnet kunne gå. Selvom det kribler i fingerne, det gør det ihvertfald hos mig.

  Reply
  • Signe 7. februar 2013 at 7:18

   Jeg har allerede været der, Camilla – ups;) Har købt et par smukke leopard Pom d’api til M. Hvis hun ikke passer, når hun går selv, så sælger jeg dem igen. Men du har helt ret. Det ville være klogest at vente. Armen altså – kan jo ikke lade være:)

   Reply
   • camilla 7. februar 2013 at 16:18

    ha ha ha jamen forstår dig godt. Har virkelig også haft svært ved at holde mig i skindet.

    Reply

Leave a Comment