Soft Gallery SS13 Collection “PURE”

Kontrasten mellem på den ene side det uskyldige og barnlige og på den anden side det disciplinerede og stramme look er kodeordene for Soft Gallerys SS13 kollektion PURE, som meget snart vil være at finde på hylderne i butikkerne og i diverse webshops.

PURE indeholder både loose fit kjoler og nederdele, toppe med små kraver og old school tennis outfits, jumpsuits, jakker, t-shirts med forskellige prints fyldt med styrke og energi. Alle styles kommer i bløde og harmoniske farver, som du kan se på billederne.

Som noget helt nyt introducerer Soft Gallery nu også gymnastiktasker til både drenge og piger og undertøj til pigerne.

Jeg lægger lidt af de officielle billeder op her fra PURE kollektionen. Er den ikke bare alt for lækker? Kontrasten mellem det lidt voksne og stramme look, der samtidig har et barnligt touch fungerer super godt og tilfører tøjet dynamik og kant.

Se lige den lille leo-body og de små fine shorts eller jumpsuiten sat sammen med små balletsko, eller t-shirten med det enormt lækre print, eller de fine loose bagy pants til den stramme langærmede tee eller, eller, eller… Og hvis jeg havde en dreng, så måtte han bestemt gerne være klædt som drengen på det nederste billede. LÆKKERT!

Ja, jeg er endnu engang solgt til Soft Gallerys forunderlige univers, og det kunne godt gå hen at blive en dyr affære i længden 🙂 suk altså!

LILI_TEE_AXEGIRL_375Dkk:53Eur&PALOMA_SHORTS_350Dkk:48Eur_1 NORMAJEAN_300Dkk:40Eur&PARIS_SHORTS_250Dkk:35Eur VICTOR_TEE_ALMOND_300Dkk:40Eur&_-CIC_PANTS_CONFETTI_400Dkk:55EurROSINE_SUNSUIT_CONFETTI_400Dkk:55EurSILAS_SWEATSHIRT_BEAR_500Dkk:68Eur&GABRIEL_SHORTS_GREYMELANGE_350Dkk:48Eur_1

2 Comments

 • Marina / cand.mor 8. februar 2013 at 14:51

  Er helt vild med buksedragten på billede nr. 3. Forstår til fulde din forelskelse i kollektionen!

  Reply
  • Signe (www.plummum.dk) 8. februar 2013 at 20:44

   Ja, den er også FOR skøn… Det er helt vildt, at man kan forelske sig sådan i noget materielt, men det er mere end det… Det er nærmere en passion 🙂

   Reply

Leave a Comment