Status fra feberland

Frøken M på Metropolitain

Billedet er taget i lørdags på Café Metropolitain. Frøken M er iført leo-leggins fra Poppy Rose, Marc Jacobs guldsko, smæk fra Kira Trust og strikcardigan fra Bakito.

Jeg sniger mig lige til et kort blogindlæg. Frøken M sover nemlig lige nu – og det der med at sove er i disse dage ikke en fast del af frøkenens univers. Jeg har nævnt det et par gange både her og på Plummums Facebook-side – min lille darling er ved at få flere tænder, og de driller hende helt enormt. Hun er vanvittig pylret og urolig. I går aftes viste temperaturen næsten 40 grader til stor forskrækkelse for mig. Natten var da også præget af sløj og grædende feber-baby, og ingen af os har sovet særlig meget.

I morges så det hele dog meget bedre ud, så vi tog på en lille tur, så Frøken M kunne få lidt indtryk og stimuli indenbords. Vi var blandt andet et smut forbi søde Mette hos Starklint PR, hvor vi så lidt mere på Poppy Roses og Mar Mars forårs- og sommerkollektioner, som kommer i butikkerne ganske snart. Viser fine billeder på bloggen en af dagene.

Det var en kort status fra feberland. Jeg vil smutte igen. Ha’ en dejlig Valentine’s Day. Fejrer I det i øvrigt? Kan fornemme, at det virkelig er en dag, der deler folk op i to lejre. Vi plejer at være på romantisk dinner date – altså før frøken M gjorde sit indtog i verden. Jeg synes, det er fint at sætte ekstra fokus på kærlighed på Valentine’s Day, hvis man blot husker at pleje kærligheden resten af året også 🙂

Frøken M

Frøken M er all over og kravler rundt hver gang, hun kan komme til det.

Psst, glem ikke, at du kan vinde virkelig lækre produkter til dig og dit barn til en værdi af ca. 700 kr. lige her.  

1 Comment

  • Østfronten 15. februar 2013 at 10:42

    Stakkels M – jeg håber, hun snart er frisk og tænderne holder op med at drille!

    Reply

Leave a Comment