Soft Gallery til voksne

Jeg har tidligere skrevet om Soft Gallery, der laver de mest fantastiske tøjkollektioner til børn. Der er faktisk altid flere styles fra børnekollektionerne, som jeg også ønsker til mig selv, og da jeg er en lille l*** kan jeg i virkeligheden sagtens passe en størrelse 14 år. Kender du det, at man forelsker sig børnetøjet til sig selv? 🙂 Men nu er det sådan, at Soft Gallery også kreerer tøj til kvinder, og der er op til flere items fra den nye SS13 kollektion ’PURE’, som godt måtte bo i min garderobe.

Jeg har en ting for loose fit t-shirts med prints og lækre detaljer i øjeblikket, og derfor er jeg ret vild med den lysegule t-shirt med masken, som du ser på collagen. Jeg ville style den med skinny jeans eller leather pants og stiletter eller en taljeret nederdel med masser af volumen for et helt andet udtryk. Jeg er også brændt varm på de grå sweatpants, som kunne gøres work wear-agtige med et par høje stiletter og en løs blazer. Jeg håber virkelig, at mindst et af de to viste items havner hos mig i løbet ad foråret.

Du kan købe t-shirten og bukserne her hos Lille Figaro, hvor du også kan gå om bord i ”PURE” kollektionen til de små guldklumper.COLLAGE Soft Gallery PURE SS13

2 Comments

 • Marina / cand.mor 18. februar 2013 at 18:18

  Har for mindre end en time siden siddet og lavet en collage til i morgen, hvor lige præcis de der bukser er i 🙂 De er bare for skønne og måtte så gerne være at finde i mit skab!

  Reply
  • Signe 19. februar 2013 at 8:26

   Hvor sjovt, Marina! Ja, de er lækre ikke? Synes SG gør det ret godt på voksenfronten også.

   Reply

Leave a Comment