Min lille blomme

M på puslepuden 3

Cirka sådan, som du ser på billederne, plejer det at se ud, når vi hygger på puslepuden før Frøken M’s sengetid. Det bedste i verden er uden sammenligning et smil fra min datter! Det gør godt langt ind i sjælen og vækker kroppens produktion af endorfiner til live.
Lige nu hygger vi ikke så meget. Min lille buttede babyblomme er feberramt IGEN! Næsten 40 grader siger termometeret, som det også gjorde i sidste uge. Øv! Føler mig helt lille, når hun er syg:(M på puslepuden M på puslepuden 2 M på puslepuden 4

Published by

9 thoughts on “Min lille blomme

  1. Jeg troede, det var tændernes skyld – der er seks nye på vej og kun én af dem er brudt igennem, så det giver jo god mening, at hun er meget påvirket af det. Men lægen mener, at hun har en begyndende mellemørebetændelse, som kan gå begge veje nu. Så vi krydser fingre for, at den forsvinder selv.

   1. Puha, mellemørebetændelse er noget skidt noget. Vi kørte en omgang over nytåret. Men – hvis det skulle ske, at den kræver behandling – så hjælper børnepenicillin og børnepanodil med det samme. Har I overvejet at give hende lidt flydende børnepanodil (eller, hvis hun vejer over 10 kg, en stikpille) mod smerter og feber? Vi havde en børnelæge fra Riget ude i mødregruppen til førstehjælpskursus og hun anbefalede det varmt frem for at børn partout skal have ondt, fordi man helst ikke vil give dem medicin. Det er jo ikke sådan at man bare fodrer med panodil hele tiden, men når der er ondt, giver det jo mening. Så kan alle få slappet lidt af.

    1. Det giver god mening. Det er helt umuligt at have med en smerte- og feberramt baby at gøre. De forstår ingenting og er bare så sølle og pylrede. Vi gav hende en stikpille inden putning i går, selvom hun kun vejer 9,3 kg. Det sagde lægen, at hun sagtens kunne tåle. Det slog også feberen helt ned, men den kom så igen i løbet ad natten. Men uhhhh, jeg håber, at det går i sig selv igen. Hvor lang tid tog det Bean at komme over mellemørebetændelsen?

     1. Vi fik en penicillinkur på 5 dage, og efter de første 2 var hun feber- og smertefri. Der kom en eftervirkning med noget hoste/forkølelse en uges tid efter mellemørebetændelsen, men det er vist meget almindeligt. Desværre. Bean elsker i øvrigt smagen af flydende børnepanodil – noget kunstigt sukkerstads med jordbærsmag, så det var heldigvis ikke noget problem at få det i hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.