New In: DAY Gwyneth Bag

Jeg modtog disse to Gwyneth tasker fra DAY Birger et Mikkelsen med aftenbuddet den anden dag ganske kort tid efter, jeg havde bestilt dem her. Den lille taske bruger jeg til toiletsager, når jeg er på farten. De store taske – som der kan være enorme mængder i – er et ret godt alternativ til skindtaskerne, når man nogle dage skal have lidt mere med end blot pung, mobil og nøgler.

Prisen er virkelig god, så god at det er nemt at forsvare, hvis man gerne vil have flere sæt i forskellige farver 😉 IMG_2910  IMG_2905IMG_2908

Published by

6 thoughts on “New In: DAY Gwyneth Bag

  1. Dem kiggede jeg også efter den anden dag, da jeg kørte forbi butikken 😉 Minder mig nemlig om den klassiske sorte jeg havde for mere end 10 år siden -bare fra Birger Christensen 😉 Må eje denne udgave!

    1. Præcis! Den havde jeg også både i lys og sort:) Og de ER bare gode både til træning og fx til håndbagage, når man flyver.

  2. Ja de er godt nok fine 🙂
    I øvrigt tak fordi du introducerede det fine babylego. Vi købte det til LegoWorld og Filippa elsker at sidde med de fine farvede klodser og slå dem sammen 🙂

    1. Dejligt at høre, Rikke <3 Frøken M er også så glad for sit stadig og vi skal helt sikkert have købt noget mere. Det minder også så meget om ens egen barndom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.