Søndagsfjollerier

Plum Mum på søndagstur 3 Jeg sidder netop og ser mine iPhone-billedere igennem fra weekenden og finder så disse, som jeg synes fortjener en plads på bloggen, selvom de er noget skøre – de beskriver nemlig ret godt en af vores familiehyggestunder med masser af grin og fjollerier, som er noget af det bedste i verden, hvis du spørger mig.

Vi pakkede os godt ind i søndags i masser af uld og store vinterstøvler for at gå en lang tur på Kalvebod Fælled med en lille Frøken M, der ikke ville sove sin middagslur i barnevognen på altanen, som hun plejer. En tur på fælleden kan virkelig anbefales. Det giver ro i sjælen at slentre rundt i den ægte natur blandt får og andre dyr 🙂

Håber, du havde en god weekend også med ligeså mange familiefjollerier!?

Plum Mum på søndagstur 2Plum Mum på søndagstur

4 Comments

 • Sunna 26. februar 2013 at 10:15

  Haha! Elsker det sidste billede!! Det er noget af det bedste.. Det er de der søndage hvor man laver ingenting!

  Reply
  • Signe 26. februar 2013 at 13:43

   Præcis! Afslapning når det er bedst 😉

   Reply
 • Kira Trust 26. februar 2013 at 10:27

  Hihi skøre Signe <3

  Reply
  • Signe 26. februar 2013 at 13:44

   Ja, der gik ret mange fjollerier i den til sidst 🙂

   Reply

Leave a Comment