Søndagsfjollerier

Plum Mum på søndagstur 3 Jeg sidder netop og ser mine iPhone-billedere igennem fra weekenden og finder så disse, som jeg synes fortjener en plads på bloggen, selvom de er noget skøre – de beskriver nemlig ret godt en af vores familiehyggestunder med masser af grin og fjollerier, som er noget af det bedste i verden, hvis du spørger mig.

Vi pakkede os godt ind i søndags i masser af uld og store vinterstøvler for at gå en lang tur på Kalvebod Fælled med en lille Frøken M, der ikke ville sove sin middagslur i barnevognen på altanen, som hun plejer. En tur på fælleden kan virkelig anbefales. Det giver ro i sjælen at slentre rundt i den ægte natur blandt får og andre dyr 🙂

Håber, du havde en god weekend også med ligeså mange familiefjollerier!?

Plum Mum på søndagstur 2Plum Mum på søndagstur

Published by

4 thoughts on “Søndagsfjollerier

  1. Haha! Elsker det sidste billede!! Det er noget af det bedste.. Det er de der søndage hvor man laver ingenting!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.