Et nyt kapitel for bloggen og mig

Bloggers Delight

Om ganske kort tid sker der noget nyt og spændende med bloggen. Jeg har nemlig takket ja til at blive premium-blogger hos Danmarks største blognetværk Bloggers Delight, som bl.a. flere af Danmarks største modebloggere også er en del af. Ja, du kender sikkert allerede netværket, men ellers kan jeg kort fortælle, at det lige nu består af 140 dygtige bloggere inden for kategorier som fashion, food, lifestyle, interior and design, beauty, etc.

Jeg glæder mig virkelig meget til at blive en del af netværket og få en masse seje gutter og gutinder som blogkollegaer. Desuden vil BD’s tech-team fremadrettet stå for alle teknikaliter, der har med bloggen at gøre. BD vil også stå for dialogen med eventuelle samarbejdspartnere til Plum Mum. Jeg skal med andre ord KUN koncentrere mig om at blogge, som jo er det, jeg holder af.

Min blog bliver om ganske kort tid flyttet til BD’s platform, og derfor vil du snart kunne se lidt ændringer herinde. Jeg vil opdatere designet på bloggen mest i form skrifttyper, baggrundsfarve, placering af billeder osv. – min header beholder jeg lidt endnu, indtil jeg får taget mig sammen til at få lavet en fra professionel hånd. Der vil også komme til at være annoncer på bloggen, som der ikke har været herinde før. Men karakteren af mit indhold på bloggen vil ikke ændre sig. Jeg er den samme, Frøken M er den samme, ja, bloggen er den samme 🙂

Jeg håber, du tager godt imod Plum Mum, som lige om lidt er en del af Bloggers Delight.

God aften!

8 Comments

 • Ann-SophieC 28. februar 2013 at 17:54

  Stort tillykke med det nye kapitel! Jeg glæder mig til at følge med <3

  Reply
  • Signe 28. februar 2013 at 18:06

   Tusind tak <3 Det er jeg virkelig glad for!

   Reply
 • mamminabellina 28. februar 2013 at 20:01

  Ej, tillykke! 🙂 det er stort!

  Reply
 • Louise 28. februar 2013 at 21:05

  Tillykke!!! Glæder mig til fortsat at følge bloggen

  Reply
  • Signe 28. februar 2013 at 21:32

   Tak, Louise <3 Er glad for du følger med:)

   Reply
 • MiniMalsen 28. februar 2013 at 23:17

  Tillykke – glæder mig til at følge med 🙂

  Reply
  • Signe 1. marts 2013 at 7:29

   Tusind tak, Malsen 🙂

   Reply

Leave a Comment