Outfit til 1-års fødselsdag?

ATSUYO ET AKIKO collage

Og nu til noget lidt mere letfordøjeligt end mit sidste indlæg, hvis indholds realitet stadig giver mig lettere stresssymptomer og lyst til at fornægte, at der findes en verden uden for barselsboblen.

Frøken M’s 1- års fødselsdag nærmer sig med hastige skridt, og derfor er det tid til lange ønskelister og fint fødselsdagstøj 🙂 Vi starter med fødselsdagstøjet. Jeg har set på en hel del forskelligt til min lille blomme allerede, og ét af sættene ser du på billedet. Både body og t-shirt er fra amerikanske ATSUYO ET AKiKO. Jeg er helt tosset med kombinationen af det fine tyl-skirt og den noget mere hverdagsagtige Minnie Mouse body. De to dele sammen skaber en fed kontrast mellem sød lille-pige og fræk bandit, der i mine øjne passer perfekt til en 1-årig med masser af krudt i bagdelen. Bodyen ville jeg muligvis udskifte med en t-shirt med samme motiv.

Kan du lide, hvad du ser? Begge dele kan købes her. 

1 Comment

  • Marina / cand.mor 2. marts 2013 at 14:42

    Helt vildt! Jeg synes så også, at AetA’s fortolkning af de klassiske Peter Plys-tegninger er helt vidunderlige.

    Reply

Leave a Comment