Om en masse attraktioner, en park fyldt med blomster og en SEJ konkurrence

Jesperhus Blomsterpark

KONKURRENCEN ER SLUT

Det er blevet tid til at forkæle mine søde læsere med en konkurrence, og præmien er altså OVENUD FANTASTISK. Jeg ville virkelig gerne selv vinde den, så læs lige med her.

En af jer har muligheden for at vinde sæsonkort til hele familien til Jesperhus Blomsterpark (til to voksne og to børn), som ligger på Mors. Årskortene gælder også som fri entré resten af 2013 til attraktioner som Aalborg Zoo, Den Gamle By i Aarhus, AQUA Akvarium og Dyrepark i Silkeborg og Sommerland Sjælland. Årskortet har også et hav af andre fordele. Så burde der vist være nok aktiviteter at tage sig til for den lille familie resten af året 😉 Se mere information om årskort her.

Sommeren før Frøken M gjorde sit indtog i denne verden besøgte vi Jesperhus Blomsterpark – Kasper, mig og hele svigermekanikken. Det var faktisk i selv samme park, at Kasper og jeg aftalte, hvornår vi synes, at Frøken M skulle komme til verden. Parkens ejere er nære venner af familien, og derfor er det helt oplagt, at vi besøger Jesperhus hver sommer. Jeg glæder mig allerede nu til, at min lille blomme skal opleve parken om et par måneder. Jeg er og bliver et legebarn, men min indre femårige pige er dog noget forsømt, da hendes tilbøjeligheder ikke altid er passende. Fx måtte jeg pænt forlade køen til Jesperhus’ ponyridning, da jeg ravede mere end et hoved op over den pind, der definerede, om man måtte prøve aktiviteten eller ej. Hmm! Men fra nu af og de næste mange år må jeg prøve alt – altså sammen med min datter naturligvis 🙂

Jesperhus blomsterpark er opdelt i tre kategorier: 1. Jungle Zoo, der er en zoologisk afdeling med de sejeste tropiske dyr (se lige den gigantiske skildpadde, som jeg klapper på det ene billede – ja, ja grin bare, men det er mig) 2. En afdeling med fantasifulde blomsterarrangementer, opsatser, vandfald og figurer og 3. En forlystelsesafdeling med legeland.

Parken er utrolig hyggelig med store græsarealer, hvor man kan nyde sin medbragte mad, og aktiviteter for børnene en masse – fx Hugoshow og Hugoland. Parken er også fyldt med små hyggelige ’oaser’ og spisesteder, hvor man kan nyde alverdens mad eller en kaffe og et stykke kage. Cafe Klodshans er min klare favorit. Caféen ligger nemlig smukt midt i et eventyrligt HC. Andersen land. Du kan selv læse meget mere om Jesperhus på deres egen hjemmeside og Facebook-side 

Nu til konkurrencereglerne, som er helt enkle:

 1. Du skal følge Plum Mum på Facebook eller Bloglovin – og jeg ville blive SÅÅÅ glad, hvis du deler denne konkurrence på din Facebook også, men det er ikke et krav.
 2. Du skal lægge en kommentar til indlægget her (husk at oplyse din korrekte e-mail-adresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder).

Jeg stopper konkurrencen den 20. marts kl. 23.59, hvorefter jeg trækker en vinder.

Kroko Tulips Signe og padde Sommerfugl

Published by

61 thoughts on “Om en masse attraktioner, en park fyldt med blomster og en SEJ konkurrence

 1. Åh hvor fin og lækker en konkurrence <3 jeg vil elske at give Pigerne og ikke mindst Lua mulighed for at opleve parken!! Hun ELSKER blomster og dyr, så det ville være et perfekt sted, at besøge til sommer <3

 2. Wauw en lækker give away 🙂

  Jeg følger dig på både Facebook og Bloglovin 🙂

 3. Følger begge steder – Sådan en lækker give away må gerne lande hos mig. Så kan jeg tage kæresten og vores tre børn under armene for at opleve Jesperhus. Det er der ikke råd til, når jeg er under uddannelse.

 4. Sikke en lækker give away og super hyggelig blog :)!
  Min nevø ville vist blive glad for at få et årskort til Jesperhus, hvilket barn ville ikke det ;)..

 5. Jeg følger din blog og ville blive noget så glad, hvis jeg vandt denne fine give away 🙂

 6. Åh, vi drager netop til Mors i år på vores sommerferie, så det ville da være helt fantastisk med et par dage i Jesperhus blomsterpark – det er jeg sikker på ungerne vil elske. Det er ved at være noget tid siden jeg sidst besøgte den, men jeg husker den som være skønnere end skøn – både noget for børn og voksne. Jeg har delt på FB

 7. Jubi jeg er vild med Jesperhus Blomsterpark og har været der ofte som barn. Jeg er sikker på vores 3 børn vil elske Blomsterparken.
  Præmien vil give vores familie mulighed for rigtig mange fede oplevelser i 2013! Vi skal nemlig på sommerferie hos bedsteforældre på Mors, hos moster i Ålborg og hos onkel i Århus, så vi vil bruge præmien alle steder. Nå ja og så bor vi på Sjælland så præmien vil også betyde en tur til sommerland!
  Jeg håber vi vinder. Kh 3 små og 2 store legebørn 😀

 8. Se det er jo alletiders til sommer, hvor vi job nok ikke lige rejser alt for langt væk i frygt for at jeg popper, så selvfølgelig vil vi være med i konkurrencen:-)

 9. Ej det er den bedste præmie og helt helt perfekt til tiden vi går i møde med masser af udflugter i udsigt:-) jeg vil meget gerne deltage og følger dig på fb og bloggen selvfølgelig:-)
  Uh det er spændene:-)

  KhPernille

 10. Hold da op en fantastisk give away .. Håber og krydser hvad der krydses kan for at jeg vinder – ville elsker at ta´ min lille S med til Jesperhus Blomsterpark til sommer og ikke mindst de andre steder du nævner <3
  /Nina

 11. Nejjj hele fire ting på en gang. Min datter ææææælsker hugo og rita og jeg vidste slet ikke man kunne se dem optræde. Vi ville love it so much og så en ny zooo og en hel blomserpark at nyde for moren her, Nejjjjj hvor ville jeg gerne vinde det årskort, Pengene er små her pga. nedskæringer og fyringer osv. Det ville være en fantatsisk gave. jeg krydse alt hvad der krydses kan

  venlig hilsen moster fra moster. http://www.mosterskuffert@hotmail.dk, min blog mosterskuffert.blogspot.com

 12. Åh Signe, dette er en fantastisk konkurrence. Vi havde årskortet sidste år og vi skal helt sikkert have det igen i år hvor lillebror nok kommer til at tage fokus fra en sommerferie sydpå. Filippa elskede det sidste år og da vi bor kun ca 30 km derfra er det så oplagt at tage der forbi når solen kigger frem. Det er så skønt at glæde sin datter med oplevelser som ponnyridning (selv om moderen ikke er så vild med heste), togtur, Jungledyret Hugo osv. Hun taler meget ofte om i sommers og håber, håber, håber at jeg er heldig 🙂 Det ville virkelig være skønt.
  Du ved jeg følger dig trofast hver dag <3

 13. Dét ville jeg elske at kunne give til min dejlige datter som er helt vild med alt sådan noget! Håber jeg vinder 😉

 14. Lækker præmie 🙂 Jeg hører så meget godt om Jesperhus, men jeg har aldrig prøvet at være derovre. Det ville være skønt at tage knægten derover 🙂

 15. Aj, hvor en fantastisk præmie! Pt. hersker der totalt undtagelsestilstand på matriklen pga. maveinfluenza, så noget at glæde sig til til sommer vil bestemt gøre lykken…

 16. Følger via bloglovin’.

  Skøn konkurrence, den ville jeg elske at vinde, da budgettet ikke er til den store udenlandsrejse i år – så kunne det være skønt at kunne lave noget spændende her i DK

 17. Sikke en flot præmie!!!! Den ville absolut vække glæde herhjemme med tre unger, der elsker at komme afsted på familie-tur!

 18. åhhhh hvor vil vores lille familie gerne vinde denne fantastiske præmie. Lille pigen, storebror, manden og jeg krydser vores fingre og håber heldet er med os . . . .

 19. Åh gad også godt vise min søn Rasmus det skønne Jesperhus. Har ikke været der i flere år men husker det er et fantastisk sted!

 20. Wow, det ville være en drøm der gik i opfyldelse hvis jeg vandt! Vi er far, mor og en dreng på 4,5 år. Vi Har levet meget skrabet pga min mands uddannelse. Så vi Har ikke haft muligheden for En masse forlystelser.. og i år er vores søn nu så stor at han virkelig ville elske det. Krydser alt jeg har.
  Knus

 21. Skøn præmie!! Den ville danne det perfekte grundlag for en dejlig sommer i det danske for vores lille familie. ;-))

 22. Sikke en fin konkurrence. Jeg er mor til to og lige nu er jeg på barsel( på su føj) så at vinde denne konkurrence ville da være så lækkert. Jeg følger dig på bloglovin.

 23. Hej PlumMum:)

  Jeg vil blive så lykkelig over at kunne give min datter denne gave:) Hun bliver 2 til sommer, og hun ELSKER dyr;)
  Hun bliver storsøster om ca. 2 uger og så skal vi giftes til juni, så der er ikke økonomi til at vi kan få et årskort dertil i år:(
  Så jeg håber virkelig at du udtrækker os, da det vil glæde vores datter, så alt fokus ikke bliver på vores lille ny baby:)

  Derudover skal du ha mange tak for en fed blog, og ikke mindst instagram profil:) Du har givet utrolig meget inspiration til mig:)

  God dag til dig og Frøken M.

  Hilsen Ghita Mølgaard

 24. Ej det gad jeg godt at vinde!! Vi skal bare være hjemme i dk i år. Da vi kun får en uges sommerferie sammen 🙁 så kunne det være fedt at tage min lille familie med rundt på små ture i stedet for.

  Filippaogsofusmor xxx

 25. Superlækker præmie! Den vil jeg sørme gerne vinde, det er ellers dyrt at komme ud og opleve med fire børn, så dette villle være et perfekt tilskud!

 26. Krydser fingre for, at jeg er så heldig at vinde denne alletiders præmie!!

 27. nejjj hvor vil vi gerne vinde det gavekort. Med fyrring hussalg og dødsfald i familien trænger jeg og min lille pige til en munter tur i sommer. Pleaaassse jeg håber virkelig. Se gerne min påske give away med en hæklet høne på højkant. sikke en fin og meget ærlig blog du har, med meget flotte billeder.

  mange hilsner fra Diana

 28. Åh det er lige en gave der ville komme til sin ret hos min søster, hendes mand og 2 børn. De elsker at tage på ture med børnene og da deres sommerferie ikke byder på udenlandske fornøjelser i år, så kunne jeg så godt unde dem sådan en dejlig gave.

 29. Ej det er lige noget for min søster, hendes mand og deres 2 dejlige børn. Jeg håber på at vinde sådan en dejlig omgang til dem, da deres sommerferie desværre ikke byder på så lækre udenlandske fornøjelser i år.

 30. Hej ! Jeg følger dig på FB selvom jeg ikke længere har små børn, syntes jeg det er spændende at følge dig og din lille blomme! Det kunne være helt fantatisk at vinde et årskort til familien for selvom mine unger er 8 og 11 så ville de elske sådan en tur, måske med lille F og Camilla!!!!

 31. Jeg har været i Jesperhus flere gange som lille, og hver gang var det en sand fornøjelse. Jeg ville rigtig gerne kunne tage afsted igen med familien, og genopfriske gamle minder. 🙂

 32. Åh hvor vil det være fantastisk, vi skal ingen ting i ferien..så hvor dejligt med en så fin konkurrence
  Følger din blog og facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.