New in: Leo jeans fra Fiveunits

IMG_3029

For et par dage siden bestilte jeg et par Fiveunits leo-jeans fra KirstenKBH, og det har jeg sandelig ikke fortrudt. Jeg har kun haft mine jeans i få dage, og de har allerede været på ved tre forskellige lejligheder. Jeg er SÅ glad for dem, og var ellers ret spændt på pasformen, da jeg ikke før kendte indgående til Fiveunits’ jeans. Men jeg er ovenud tilfreds og allerede hooked på mange flere. Taljen på den model, jeg har på her er mellemhøj og sidder det helt rigtige sted – hverken for højt eller lavt til min smag. I dag kørte jeg den lidt mere tunge stil med et par Dr. Martens, men jeans’ene er også helt perfekte med et par høje stiletter eller et par sneaks.

Du kan finde et par leo-jeans magen til mine fra Fiveunits lige her, hvis du er fristet 🙂

Fiveunits

Fiveunits 2IMG_3033IMG_3039IMG_3044IMG_3038

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

6 thoughts on “New in: Leo jeans fra Fiveunits

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.