Depp is Here

IMG_3091

For et par dage siden, modtog jeg mine nye briller med posten fra foof.dk i modellen Depp, som jeg skrev om her og her.  Jeg er helt vild med dem. Både design, farve og kvalitet. Brillerne er lette og behagelige at have på. De fleste briller, som jeg har prøvet gennem tidens løb (jeg har brugt briller og kontaktlinser i snart 15 år) har siddet mærkeligt på min næseryg og har hele tiden gledet ned, så jeg konstant skulle skubbe brillerne på plads igen. Men Depp sidder perfekt på næsen uden at skøjte rundt i mit ansigt.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal have briller fra foof.dk. Faktisk spøger Pitt – som jeg også havde hjemme på prøve – stadig så meget i mit hoved, at jeg tænker, de snart må have en plads i min snart ok store brillesamling 🙂

Hermed en række billeder af Depp og mig taget af mig selv, som du nok kan se. Min husfotograf er på arbejde, og så må man jo klare sig selv, ikke?

Kan du lide brillerne?

IMG_3089IMG_3099IMG_3095IMG_3086IMG_3104

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

8 thoughts on “Depp is Here

  1. Godt du valgte dem. De klæder dig:-) Jeg har netop i weekenden bestilt dem hjem på prøve, så må vi se, om de også klæder mig:-)

  2. De er helt vildt fede og klær’ dig super godt! Har også bestemt mig for at få mig et par ekstra til samlingen.. men venter lige til baby er mere end 4 mdr gammel, for sidste graviditet ændrede mit syn sig ret meget…!

    1. Tak, Julie – er glad for, at du kan lide billedet. De var lidt svære at tage af mig selv 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.