Depp is Here

IMG_3091

For et par dage siden, modtog jeg mine nye briller med posten fra foof.dk i modellen Depp, som jeg skrev om her og her.  Jeg er helt vild med dem. Både design, farve og kvalitet. Brillerne er lette og behagelige at have på. De fleste briller, som jeg har prøvet gennem tidens løb (jeg har brugt briller og kontaktlinser i snart 15 år) har siddet mærkeligt på min næseryg og har hele tiden gledet ned, så jeg konstant skulle skubbe brillerne på plads igen. Men Depp sidder perfekt på næsen uden at skøjte rundt i mit ansigt.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal have briller fra foof.dk. Faktisk spøger Pitt – som jeg også havde hjemme på prøve – stadig så meget i mit hoved, at jeg tænker, de snart må have en plads i min snart ok store brillesamling 🙂

Hermed en række billeder af Depp og mig taget af mig selv, som du nok kan se. Min husfotograf er på arbejde, og så må man jo klare sig selv, ikke?

Kan du lide brillerne?

IMG_3089IMG_3099IMG_3095IMG_3086IMG_3104


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Østfronten 11. marts 2013 at 12:57

  Pæne, det er hvad de er 🙂

  Reply
  • Plum Mum 12. marts 2013 at 21:03

   TAK:)

   Reply
 • Louise 11. marts 2013 at 14:25

  Godt du valgte dem. De klæder dig:-) Jeg har netop i weekenden bestilt dem hjem på prøve, så må vi se, om de også klæder mig:-)

  Reply
  • Plum Mum 12. marts 2013 at 21:04

   Tak, Louise. Håber, du bliver ligeså begejstret som mig.

   Reply
 • Sebrina 11. marts 2013 at 19:41

  De er helt vildt fede og klær’ dig super godt! Har også bestemt mig for at få mig et par ekstra til samlingen.. men venter lige til baby er mere end 4 mdr gammel, for sidste graviditet ændrede mit syn sig ret meget…!

  Reply
  • Plum Mum 12. marts 2013 at 21:04

   Tak, Sebrina. Det gjorde mit syn også under graviditeten. Ret meget endda:(

   Reply
 • Julie / It´s My Passions 12. marts 2013 at 13:13

  Vild med det nederste billede – rigtig godt taget 🙂 De er desuden rigtig fine, er vild med farven 🙂

  Reply
  • Plum Mum 12. marts 2013 at 21:05

   Tak, Julie – er glad for, at du kan lide billedet. De var lidt svære at tage af mig selv 😉

   Reply

Leave a Comment