Having Fun in Church

stefanskirken

Vi har været i kirke i dag, Frøken M og mig og vores to partners in crimes. Stefans Kirken på Nørrebro afholder nemlig legestue for de små hver tirsdag, som så mange andre kirker. Det var Frøken M’s debut i en legestue, og hun var helt tosset med det. Et kæmpe rum fyldt med legetøj og børn og mødre (og få fædre) en masse gjorde lykke. Jeg tænker, at det er ret sundt allerede nu at vænne den lille bestemte dame til de tilstande, som hun vil møde senere i institutionslivet, selvom der for vores vedkommende er ret lange udsigter til en plads i vuggestuen – men det skader nok ikke at starte nu … tværtimod 🙂

Frøken M har så meget krudt i bagdelen, at jeg – som jeg har nævnt på bloggen før – skal være noget kreativ for at stimulere hende nok her hjemme. Vi tager derfor imod alskens tilbud med kyshånd, der kan give min lille blomme en på opleveren.

Vi sluttede vores legestue-playdate af med en tur på biblioteket, hvor Frøken M og hendes lille veninde hyggede sig med at rode hele børneafdelingen til med baby-bøger, uden forældres ”NEEEEJ!”.

Det kan altså varmt anbefales, at tage i legestue og på biblio en random tirsdag 😉

M i legestueM og blå koM roder på biblioBogfestHaving fun

Pssst, husk at du kan deltage i konkurrencen om årskort til Jesperhus og en masse andre attraktioner for hele familien lige her 🙂

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Marina / cand.mor 12. marts 2013 at 21:19

  Aj, lyder da skønt med legestue. Jeg tror, at du har helt ret i, at det er en god idé at “ruste” børnene til at være sammen med mange andre og være i et noget andet lydniveau end det, der er hjemme i stuen.

  Reply
  • Plum Mum 12. marts 2013 at 21:33

   Ja, præcis det er med at komme i gang. Det var også noget af en prøvelse at få frokost i hovedet på den lille dame. Der var sååå mange spændende ting at følge med i 😉

   Reply
 • Østfronten 14. marts 2013 at 14:10

  Legestuer, babyrytmik, biblioteksbesøg, legepladser – vi (eller nok rettere, Kæreste og Bean) er stort set ude hver dag og laver et eller andet. Ellers ville den lille dame blive frygteligt irriterende at være sammen med, fordi hun ville keeeede sig. Jeg kan altså anbefale Remisens indendørs legeplads helt vildt meget.

  Reply

Leave a Comment