Maria Zabel in my Ears

IMG_3152

Under modeugen i februar fik jeg et par fine Maria Zabel øreringe i en goodiebag til Petit by Sofie Schnoor-showet. Selvom det efterhånden er lang tid siden, har jeg endnu ikke vist dem her på bloggen og synes bestemt, at de fortjener en plads. Jeg har brugt dem rigtig meget, fordi de passer til en stor del af min garderobe.

Det er min debut med Maria Zabel smykker, men er siden blevet klar over, at hun laver de fineste ringe, halskæder og øreringe.

Øreringene er af sterling silver og belagt med 24k guld. Kan du lide dem?Jeg har fundet et par magen til mine lige her.

IMG_3159IMG_3161IMG_3164IMG_3170

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Maria Zabel in my Ears

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.