Maria Zabel in my Ears

IMG_3152

Under modeugen i februar fik jeg et par fine Maria Zabel øreringe i en goodiebag til Petit by Sofie Schnoor-showet. Selvom det efterhånden er lang tid siden, har jeg endnu ikke vist dem her på bloggen og synes bestemt, at de fortjener en plads. Jeg har brugt dem rigtig meget, fordi de passer til en stor del af min garderobe.

Det er min debut med Maria Zabel smykker, men er siden blevet klar over, at hun laver de fineste ringe, halskæder og øreringe.

Øreringene er af sterling silver og belagt med 24k guld. Kan du lide dem?Jeg har fundet et par magen til mine lige her.

IMG_3159IMG_3161IMG_3164IMG_3170


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Jasmina 13. marts 2013 at 22:58

  Hvor er de fine. Love!

  Reply
  • Plum Mum 13. marts 2013 at 23:10

   Tak Jasmina:) Synes også de er så fine!

   Reply

Leave a Comment