Floral sneaks – skal/skal ikke?

floral trainers ASOSJeg er blevet ret vild med disse blomstrede basser af et par sneaks fra ASOS, efter jeg opdagede dem hos Lou fra Golden Ghetto. Hvis du i øvrigt ikke allerede kender bloggen Golden Ghetto, så synes jeg lige du skal slå et smut forbi. Jeg er selv blevet stor fan af Lous ghetto-skriblerier efter at have stiftet bekendtskab med bloggen for et par måneder siden. Det er inspirerende at følge med i Lous univers gennem de helt uhøjtidelige og befriende down to earth blogposts, der handler om nye, fede indkøb, cravings, livet med datteren Agnes, osv.

Men floral sneaks til mig eller ej? Jeg må indrømme, at min latterligt store skosamling ikke ligner en, der behøver et ekstra vennepar. Men jeg har ikke et par sneaks med blomsterprint, og prisen er fantastisk god. Og disse sneaks ville passe perfekt til et par sommerben, der har en smule mere kulør, end mine blåhvide stænger har i øjeblikket.

Du kan købe dem lige her, hvis du også er fristet 😉


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Cecilie 16. marts 2013 at 0:34

  Ej de er fine! Der er allerede et par på vej til mig, dem kunne jeg simpelthen ikke stå for:-) nu håber jeg bare størrelsen passer, asos sko størrelser kan være lidt lumske.

  Reply
  • Plum Mum 16. marts 2013 at 8:19

   Ih fedt! Jeg er også meget fristet. Det er jo en virkelig fin pris. Og de er så fede altså:)

   Reply
 • Lou 16. marts 2013 at 19:44

  Tusind tak for de søde ord Signe 🙂 Det var virkelig et dejligt skulderklap!

  Og JA du skal da have et par blomstrede sneaks du kan springe foråret imøde med 🙂

  /Lou

  Reply
  • Plum Mum 16. marts 2013 at 21:12

   Så lidt, Lou – kun fortjent 🙂

   JA, skal jeg ikke? Det siger jeg lige til Kasper med det samme 😉

   Reply
 • Østfronten 16. marts 2013 at 21:06

  Oh, de er farligt fine… skal/skal ikke/skal/skal ikke…

  Reply
  • Plum Mum 16. marts 2013 at 21:13

   Skaaaaaaal 🙂

   Reply

Leave a Comment