Shop lækre babysko med stor rabat

By Kier outlet

Nu har jeg fundet ud af, hvad det positive er ved, at vinteren bliver ved og ved og ved og ved og ved. Det er naturligvis, at man kan shoppe fra AW12 kollektionerne med de vildeste rabatter og stadig bruge tøjet, fordi det er så sk*** koldt. Ja, ja små glæder 🙂

Således har jeg har netop bestilt to fine, små par sko til den lille blomme fra byKier, der begge var nedsat med henholdsvis 74 % og 50 %. Du kan se begge skoene på collagen ovenover – det er de to øverste par (hjemmeskoene i brune og de små grå i ruskind), der nu er på vej med posten til os. De nederste ballerinaer ville jeg også have bestilt, hvis de var tilbage i Frøken M’s størrelse, men måske kan din pige passe dem!? Du kan finde skoene lige her og en masse andre, der også er noget så fine. Der er desværre ikke så mange størrelser tilbage, så du skal nok både være heldig og hurtig.

Glæder mig til at modtage skoene og se og mærke live. De brune hjemmefutter har vi dog allerede set in action hjemme hos lille Molly My, og de er noget så lækre.

Er du fristet? 😉

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

10 thoughts on “Shop lækre babysko med stor rabat

    1. Der er ret mange fine, Malene 🙂 Prisen på de brune hjemmefutter, jeg har bestilt, er 50 kr. Ret vildt!

  1. Hold da op, det var billigt! Jeg tjekkede også lige deres natdragter og bodyer, 25 kr?! Det var da helt tosset…. Måske man skulle sende en bestilling afsted 🙂

    Ps. i bliver glad for de brune, de er rigtig gode og fine <3

    1. Nej, gud ja. Så først at natdragterne kun koster 25 kr. nu. Skulle have bestilt mere end sko. Deres tørklæder og huer er også ret fine til 50 kr. stykket.

      Vi er allerede glade for de brune. De er så skønne <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.