Glimt fra en random onsdag

Hermed lidt glimt fra en onsdag, der for vores vedkommende ikke har budt på hverken vilde eller spændende aktiviteter. Men på den anden side har vi været ret produktive og ordnet en masse praktiske gøremål.

Vi har været til møde med en tilsynsførende pædagog fra Københavns Kommune, der skulle sikkerhedsgodkende vores hjem, som om ganske kort tid skal udgøre de fysiske rammer for Frøken M’s pasningsordning de næste mange måneder. Og jeg kan hertil tilføje, at vores lejlighed bestemt ikke er børnevenlig med to etager og med i alt tre trapper. Vi skal derfor investere i sikkerhedsdippedutter for en mindre formue, før projekt pasning må foregår her.

Vi er også gået lidt amok i at producere børnevenlige retter. Har bagt tyve pirogger (ud fra en opskrift i Helen Lyng Hansens bog Børn og mad og en kæmpe lasagne, som nu er klar til fryser og køleskab.

Og vi har spist jordbær. Nogen synes, de var sure.

Og vi har set Den lille grønne frø sunget af en – øhm, ret vild madam – på Youtube, som ALTID er et sikkert hit, når blommen er umulius. Kender du den? Uanset om du kender den eller ej, så gør lige dig selv den tjeneste at se den her? Den er umådelig morsom. Virkelig morsom. Det lover jeg.

Og vi har modtaget de to par sko fra byKier, som jeg bestilte i går med stor rabat. De er så lækre og fine og allerede godkendt og afprøvet af den lille bestemte dame.

Ja, og det er så det, som vi har brugt vores onsdag på. Jeg sagde jo, at det ikke var vildt eller spændende.

Hvad har du brugt din onsdag på – og er du ikke bare vild med Den lille grønne frø?

PSSSST, så er det altså SIDSTE CHANCE for at deltage i konkurrencen om årskort til en masse lækre attraktioner til HELE DIN FAMILIE (altså hvis I ikke er mere end to børn og to voksne 🙂 ). Deltag her. Og hey, så giv da lige bloggens Facebook-side et like, hva’? Det ville gøre mig så glaaaaad. 

IMG_3280IMG_3304IMG_3299IMG_3294IMG_3283IMG_3288IMG_3301


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

9 Comments

 • Marina / cand.mor 20. marts 2013 at 21:10

  Hehe, den sang sang jeg altid, når jeg (som barn altså) var på ferie hos min bedstemor. Hendes nabo havde høns, og den sang skræmte hønsene helt vildt 🙂

  Reply
  • Plum Mum 20. marts 2013 at 21:27

   Ha ha ha, Marina 🙂 Jeg ser en lille pige for mig, der render rundt i et hønsehus og skræmmer høns med ‘mbah, sagde en lille grøn frø en dag’ 🙂

   Reply
 • Østfronten 21. marts 2013 at 8:11

  WTF. Den har jeg aldrig hørt før, men damn.

  Reply
  • Plum Mum 21. marts 2013 at 8:14

   Ja, præcis. WTF var også min første indskydelse. Damen, der giver den gas med Den lille grønne frø i videoen er SÅ modig. Sangen er ret udbredt i Jylland, har jeg fundet ud af – alle fra Jylland kender den. Jeg har lært den af min svigermor, der dog er noget skuffet over, at damen synges m-bah og ikke m-ah:)

   Reply
   • Østfronten 21. marts 2013 at 11:20

    Den er tilsyneladende ikke kendt i Esbjerg. Modig, måske. Jeg ville nok ikke vælge at kaste mig selv på nettet sådan, men sådan er vi jo så forskellige!

    Reply
    • Plum Mum 21. marts 2013 at 20:53

     Esbjerg gik fri. Ha ha, det ville jeg heller ikke. Men synes hun er mega modig, og jeg er blevet lidt fan af hende, som du måske fornemmer;) Psssst, min bror og jeg lavede en tilsvarende video for at gøre hende kunsten efter, men den ryger ikke på bloggen. Eller den kommer slet ikke online NOGENSINDE:)

     Reply
 • Thilde 21. marts 2013 at 20:30

  Ha ha ha!! Hende har vi oså set et par gange her hjemme, dog med sangen “Jens Petersens ko”. Hun har vist et bredt udvalg af børnesange på Youtube… Men sjovt ihvertfald!

  Reply
  • Plum Mum 21. marts 2013 at 20:50

   Åh, er det rigtigt? Må straks se den. Tak for tip:) Hun har reddet flere potentielle kriser her hjemme. Hun er så VILD!

   Reply
 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 23. marts 2013 at 21:03

  Hvor sjovt. Hende damen på youtube har mine børn også været vilde med. Og hun har kunne redde selv den værste ulvetime. Jeg har netop lige selv skrevet om hende:) Men jeg har endnu ikke hørt Den lille grønne frø. Den må prøves 🙂
  Og de der pirogger ser godt nok gode ud.

  Reply

Leave a Comment