Nu som klummeskribent

Jeg fortsætter lidt ud ad det lokale spor, som jeg startede på i går med dette indlæg. Jeg er nemlig blevet klummeskribent i vores lokale avis, hvor jeg nu har den faste klumme: Livet som mor i Ørestad. 

For et par måneder siden blev jeg spurgt, om jeg ville levere en klumme til hvert nummer af lokalavisen resten af året. Det ville jeg, og i går udkom avisen med den første klumme i rækken, som faktisk er en omskrivning af et tidligere blogindlæg. Og nu ikke flere ord om klumme og lokalavis:)

Avisen ligger online her, hvis du har lyst til at læse med. God søndag. IMG_3395IMG_3393

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

6 thoughts on “Nu som klummeskribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.