Om en hjemmedag og en desperate housewife

IMG_3430

Vi har haft en hjemmedag i dag – Frøken M og mig – kun afbrudt af en rask tur på fælleden i den kolde luft. Det har vi efterhånden meget sjældent. Altså hjemmedage hvor vi kun er blommen og mig. Hun keder sig bravt, hvis vi ikke enten har gæster (helst med små børn hvis Frøken M kan vælge) eller er ude af hjemmet. Men i dag tog hun til takke med, at det var hende og mig alene. Hun var vist en smule træt efter weekendens strabadser og havde også brug for lidt ro. Jeg har derfor været totalt desperate housewife; Jeg har ryddet op, handlet dagligvarer, vasket gulve og jeg nåede endda at have aftensmaden klar til Kasper kom hjem, som i dag bestod af en hverdagsrisotto. Arhmen altså, hva’?!

Jeg prøver så godt jeg kan at suge alle indtryk fra den sidste del af min barsel til mig. Jeg vil gerne have alle små detaljer med, men det er så svært at holde fokus i en hektisk hverdag, og minutterne flyver af sted. Men jeg er glad, og lille M er glad, og det er vigtigst.

Jeg smutter igen – ud i den fysiske verden 🙂 Hermed lidt billeder fra dagen i dag.

En tur på Savannen

En tur på Savannen

Frøken M i farmors varme uldstrik

Frøken M i farmors varme uldstrik

Friske tulipaner minder mig om, at foråret er på trapperne NU.

Friske tulipaner minder mig om, at foråret er på trapperne NU.

Risottoen med svampe

Risottoen med svampe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment