Savannens dyr

M ser på fårSøndage er til lange gåture – i hvert fald hvis du spørger vores lille familie. Det er fantastisk at smutte ud i den friske luft og vende store og små emner uden forstyrrende teknologi, der bimler og bamler (og jo, det er altså somme tider et forstyrrende element hos os).

I går blev det dog til en ganske kort tur, da vi kom ud af døren alt for sent i forhold til Frøken M’s spise- og puttetid. Vi smuttede derfor ud på Savannen også kaldet Kalvebod Fælled for at hilse på fårene. Frøken M var ret så ligeglad med dem i går, som hendes ansigtsudtryk på øverste billede måske afslører. Men jeg synes de er så fine, og jeg er ret vild med, at fårene på det nærmeste går i min baghave, og at jeg stadig kun har tolv minutter i et metrotog til Kgs. Nytorv.

Jeg glæder mig helt ustyrligt til sommer, når den lille Frøken selv kan stavre ud på fælleden på sine små buttede ben og få glæde af de grønne områder, der omringer os her ude på Savannen.

FårFår 2Får 3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment