Verdens bedste brød

Den anden dag klargjorde jeg en dej ud fra Claus Meyers opskrift på et ølandshvedebrød – selvfølgelig lavet med grupe&meyers eget ølandshvedemel. Jeg overdriver virkelig ikke, når jeg skriver, at brødet blev helt fantastisk. Hvis du kan lide brød med den der seje og saftige krumme, som får så meget hype i det nordiske køkken, så bag dette brød. Det er perfekt til morgenmad, frokost og som tilbehør til aftensmaden. Jeg har spist af brødet til alle måltider, lige siden jeg bagte det 🙂

Du kan finde opskriften lige her, som jeg fulgte til punkt og prikke – den er meget nem, og du får ikke dejfingre. Dog lod jeg mit brød få tyve minutter i ovnen og ikke en halv time.

IMG_3446IMG_3448IMG_3504


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment