The Other Side

SurFrøken M er sådan ret utilfreds disse dage, som kommer tydeligt til syne på billedet. Det er bare en fase, fortæller jeg mig selv. Og det ER jo en fase, men faser kan også godt være trættende, når de står på, selvom vi efterhånden har været igennem utallige jeg-vil-kun-hænge-på-din-arm-hele-dagen-mor-faser.

Jeg plejer ikke at tage billeder af lille M, når hun er i dårligt humør – føler lidt det er at overskride en grænse. Hendes grænse. Men jeg blev simpelthen nødt til at forevige den lille grumpy blommes udtryk i dag. Selvom det gør helt ondt i hjertet på mig at se på billedet, er det samtidig så fantastisk udtryksfuldt og i mine øjne smukt – det fortæller helt klart sin lille del af min og Frøken M’s barselshistorie.

God aften derude <3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

10 Comments

 • Christina 3. april 2013 at 21:52

  Fantastisk billede! 🙂 Jeg måtte også forevige min datters dårlige humør en dag, selvom det er hårdt, kan de også være fantastisk søde at se på, når de er svært utilfredse. Håber dog, at din skønne blomme snart er sig selv igen, for alles skyld 🙂

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:13

   Ja, de kan virkelig se kære ud, når de er allergalest 🙂

   Reply
 • Josephine 3. april 2013 at 22:28

  Det er nemlig lige det, det er <3 God aften til jer også 🙂

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:13

   TAK 🙂

   Reply
 • Anita 4. april 2013 at 9:43

  Åh, lille pus! Ja, dårligt humør er i den grad også en del af en barselshistorie!
  Jeg har et billede af min meget utilfredse datter, der ligger på gulvet og skriger. Jeg sendte det til en veninde og hendes kommentar var “nu kan jeg se hun ligner dig!” Siden da har billedet kun været sjovt og charmerende, det er jo også et af hendes udtryk <3

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:14

   Det er nemlig en stor del af historien også. Hold nu op hvor er det vildt så meget vrede og frustration, så lille et menneske kan indeholde til tider 🙂 Ha ha, skæg kommentar fra din veninde 🙂

   Reply
 • Østfronten 4. april 2013 at 10:41

  Det er jo også en del af virkeligheden – det er et fint billede. Og du poster jo vrede og ikke fuldstændig afmægtig og ulykkelig gråd. Det ville være et gå over en grænse (synes jeg). Kram til jer begge.

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:16

   Du har ret! Jeg kunne bare mærke, at jeg synes, at jeg lidt overskred en eller anden grænse, da jeg tog billedet, men kunne ikke lade være. Kunne jo have valgt at trøste og ikke stå der og tage billede, du ved. Men altså … det gjorde jeg så også sekundet efter 🙂

   Reply
 • Michelle 4. april 2013 at 15:12

  Jeg synes det er et forfriskende pust i blogverdenen at det ikke bare er rosenrødt det hele. Især nu når jeg selv kan relatere til det;) har selv en lille basse der gennemgår jeg vil kun hænge på din arm mor fase for tiden. Puh ha:)

  Reply
  • Plum Mum 5. april 2013 at 22:17

   Tak, Michelle – dejligt at høre. Åh, jeg føler med dig. De faser er så sindssygt opslidende.

   Reply

Leave a Comment