New In: Budgie Dress

Mini Rodini collageIMG_3756KedBlommen sover sin eftermiddagslur, og jeg benytter lige lejligheden til at vise hendes nye Mini Rodini-sag frem på bloggen. Jeg synes, at hun skulle forkæles lidt i går, da vi handlede dagligvarer. Måske det kunne hjælpe på hendes humør, som jeg skrev lidt om i går her (eller det er vist endnu – og heldigvis for det – mest hendes mor, som shopping har den effekt på).

Jeg har skrevet om Mini Rodinis skønne univers maaaange gange, og denne kjole kom allerede på købslisten, da jeg så det første sneak peek på SS13 kollektionen Bon Voyage!

Den hænger nu og venter på, at varmen kommer til Danmark, selvom kjolen nok kommer i brug inden sommeren blot med tykke strømpebukser og en cardigan.

Du kan finde kjolen lige her, hvis du er fristet 🙂

 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “New In: Budgie Dress

  1. Den er så fin 🙂 Jeg har købt leggins med samme print til min lille Agnes.. Har allerede klikket fire items hjem fra den nye (og fantastiske) Bon Voyage kollektion og jeg er langt fra færdig hehe..

    Glæder mig til at se den dejlige lille blomme i den fine undulat-kjole 🙂

    /Lou

    1. Tak, Lou 🙂 Jeg kunne seriøst også bare købe og købe og købe fra den kollektion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.