Crocs rimer på clogs – eller gør det?

Crocs event Fisketorvet

I går var Frøken M og jeg inviteret til et lille event hos skovirksomheden Crocs™ i forbindelse med åbningen af deres første butik i Danmark på Fisketorvet. Crocs har hidtil været mest kendt for sine clogs, men i går erfarede jeg, at Crocs også laver alle mulige andre former for sko end de mangefarvede ‘træsko’. Den nye SS13 kollektion, som vi fik lov at se, teste og røre ved er fyldt med ballerinaer, sandaler, loafers etc. i fine farver.

De fleste sko i kollektionen er udført i det unikke croslite materiale (der er fremstillet af syntetisk harpiks), der skulle gøre skoene bløde, behagelige og lette. Og de ER virkelig lette. Jeg har aldrig før siddet med en Crocs-sko i hånden før i går, og jeg blev meget overrasket over, at de næsten ingenting vejer. Crocs’ varemærke er blandt andet kvalitet og komfort, og deres gummistøvler har netop slået alle andre børnegummistøvler af banen i en test i Søndagsavisen. Du kan se testen her. Det resultat er jo lige noget, der passer mig. Frøken M’s buttede og bløde baby-fusser skal kun have det bedste 😉

Vi var så heldige at måtte vælge et par sko med hjem til Frøken M. Og guess what! Vi valgte et par clogs, som simpelthen er SÅ cute i str. lillebitte. Faktisk var det også den sko, der passede bedst til hendes ret så buttede fod. Jeg tror, at de lyserøde clogs bliver helt perfekte på vores sommerferie, hvor hun kan have dem på fx på stranden, så hun ikke skal gå på det alt for varme sand med de bare tæer. Jeg viser dem lidt bedre frem i et separat indlæg, men ellers kan I se dem på et af billederne herunder.

Så selvom Crocs rimer på clogs, er Crocs altså ikke længere ensbetydende med clogs 😉

Men hvad siger I? Er I til Crocs til børnefødderne eller ej – ja eller til dig selv for den sags skyld? Personligt måtte de små lyserøde sneaks, de pink ballerinaer (som dog er for smalle til hende) og de lyserøde sandaler med den gule eller pink rem godt flytte ind i blommens samling af sommersko.

Collage CrocsIMG_3795Crocs GummistøvlerCrocs event2Crocs event1


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment