Pretty in Pink

IMG_4065

For efterhånden lang tid siden, modtog lille Frøken M en pakke fra Ticket2Heavens linje Ticket Outdoor med lidt forskellige sager (tuuuusind tak for den!). Den ene sag er den køredragt i fleece, som blommer poserer i på billederne. Vi har brugt den hver eneste gang, vi er ude, lige siden vi modtog pakken, og derfor fortjener den bestemt lidt omtale på bloggen. Faktisk er denne style en af de der sager, som man undrer sig over, hvad man dog gjorde uden den.

Min første tanke var: Ej fleece, det bruger vi da ikke hos os! Men jeg må indrømme, at den tanke blev gjort til skamme meget hurtigt. Dragtens kvalitet er i top – ingen tvivl om det – men det allerbedste ved den er komforten, som helt tydeligt er i højsædet. Jeg vil især fremhæve tre ting, som jeg elsker ved den.

1) Som jeg også har forsøgt at vise på billederne er der indbyggede ’vanter’ til hænder og fødder i dragten, som er sk*** smart, hvis man har et barn, der flipper helt ud over at få vanter på. På denne dragt vender man blot enderne på ærme og ben og vupti, så er de små buttede babyhænder og fødder godt beskyttet.2) Dragten har to lynlåse, der begge går helt ned i benene, så der er ingen problemer med hurtigt at få dit barn i dragten. 3) Ved begge lynlåse i toppen sidder stof, så der ikke er risiko for, ar dit barn bliver revet under hagen.

Det er tre egenskaber, som jeg virkelig sætter stor pris på. Samtidig er det nemt for vores børnepasser, at hun blot skal iføre Frøken M en hue og køredragten uden på hendes tøj, før hun lægger hende i Voksien. Før vi fik denne dragt, brugte vi diverse strikcardigans etc. afhængig af, hvad blommen ellers havde på af tøj, og det var egentlig kun mig, der vidste, hvornår hun skulle sove i hvad, så denne løsning med dragten er ikke kun praktisk, men også nødvendig nu, hvor det ikke kun er mig, der putter.

Dragten er efter min mening topnuttet (ja, ja jeg elsker lyserød og pink), men den er klart mere praktisk end den er high fashion. Normalt er jeg ikke særlig praktisk anlagt, når det gælder mit eget tøj og sko. Jeg er typen der (i hvert fald før jeg blev mor) kunne finde på at gå flere kilometer i coctail dress  og killerheels i alt for koldt vejr med ret så ubehagelige konsekvenser til følge – oh yes, stupid.  Men når det gælder mit barn kommer komfort før alt andet (tøjet skal både være smukt og lækkert), og blandt andet derfor knuselsker jeg denne dragt.

Er den ikke bare lidt lækker? Hvis der er interesse, kunne det jo være, at jeg meget snart ville lade en af mine kære læsere få en dragt magen til, der findes i fire forskellige farver flere størrelser lige her. Kunne I tænke jer det? 🙂

Ticket2Heaven collage Frøken MIMG_4051IMG_4052IMG_4053IMG_4068IMG_4071


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Katrine Gunnersen 13. april 2013 at 12:34

  Den ser lækker ud. Herhjemme har vi kun brugt Okker Gokkers dragter til middagsluren, men nu er Okker Gokker i aarhus lukket og maven vokser endnu engang. Sidst et sommerbarn, og nu et vinter – så de kommer heller ikke til at passe størrelser.. Så ja! Konkurrence 🙂

  Reply
  • Plum Mum 13. april 2013 at 20:23

   Ih, spændende med lillebror el. lillesøster:) Det lyder til, at jeg hellere må få en konkurrence i gang.

   Reply
 • Østfronten 13. april 2013 at 13:14

  Jada 🙂 Vi bruger termotøjet pt, men noget blødere ville klart være at foretrække.

  Reply
  • Plum Mum 13. april 2013 at 20:24

   Jeg kører en konkurrence for snart:) For Beans skyld.

   Reply
 • Pia Rotbøl 13. april 2013 at 16:03

  Ja sådan en vil vi meget gerne eje herhjemme, nu kommer foråret jo og så er lille prinsessens ulddragt alt for varm, så sådan en lækker fleecedragt, vil hun sætte kæmpe stor pris på 😉

  Reply
  • Plum Mum 13. april 2013 at 20:25

   Kig ind en af dagene:) Så laver jeg en lille lodtrækning om sådan en fleecesag.

   Reply
 • Lene Haumann Jensen 17. april 2013 at 16:49

  Sikke en super lækker dragt.
  En så dejlig Fleece-kørepose fra Ticket2Heaven, er lige hvad lille Viktor mangler.
  Viktor vil blive glad for en flot blå dragt, str 86 <3

  Reply

Leave a Comment