Mummy Style #8: Forår i ny Goya

IMG_4094

Trods pylre-baby havde vi også overskud til at nyde det skønne (om end stadig kolde) forårsvejr i weekenden. Jeg havde planlagt en tur forbi Stine Goyas stock sale på Vesterbro, hvor jeg fandt lidt forskellige lækkerier blandt andet den uldjakke/kappe, som jeg har på på billederne. Den var sat ned til kun 800 kr., som er næsten 80 % under normalprisen – juhuu – følte mig meget, meget heldig. Jeg har nemlig haft et godt øje til den jakke, siden AW12-kollektionen kom frem.  Jakken er en smule stor til mig, da den er one-size, men jeg kan egentlig meget godt lide, at jeg kan putte og gemme mig lidt i den 😉

Stine Goya Cape CollageIMG_4119IMG_4108

Outfit-details: Jakke: Stine Goya // Pandebånd: Asos // Shades: Ray-Ban // Tørklæde: Malene Birger // Jodphur boots: Horze // Leo-jeans: Five Units // Slangeskinds-clutch: MOXY Copenhagen


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Kaja 15. april 2013 at 14:37

  Hvor ser den bare dejlig ud og sikke et scoop at få den til den pris, jeg havde bestemt også slået til med det samme 🙂

  Reply
  • Plum Mum 15. april 2013 at 22:02

   Ja, ikke? 🙂 Synes også, at prisen var helt fantastisk.

   Reply

Leave a Comment