Instapics af baby-M

Frøken M collage

Jeg har netop tømt min iPhone for billeder (IGEN). Jeg tager billeder konstant både med iPhone og spejlrefleks, og når der ligger mange mange mange hundrede billede på telefonen, bliver den sååååå langsom – meget irriterende. Kender I det? Det er så skønt at se et par måneder tilbage i sine billedarkiver. Især når man har et lille barn, der tager nogle ret voldsomme kvantespring udviklingsmæssigt nærmest uge for uge.

Jeg fandt disse otte billeder, som allerede har været delt på Instagram (@signekamper), og nu ryger de også på bloggen. Er nemlig helt tosset med dem 🙂

God nat <3

Køb Sony Xperia Z

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.