Prinsessepynt

536358_481491548584239_326796883_n

Som jeg skrev for nogle dage siden her, så er vi gået all in på diverse hårpynt, som kan pryde Frøken M’s hoved, mens det holder baby-tjavserne væk fra panden og øjnene. Og ja, nu er jeg snart nødt til at sætte miniblommen i en frisørstol. Håret er vokset helt vildt og voldsomt de sidste par uger og stritter snart i alle retninger.

Lige nu hviler mine øjne på by Weinreichs fine hårpynt, der alt sammen er håndlavet.

By Weinreichs univers er prinsesset og feminint med materialer som satin, taft og bomuld og perler. Det er muligvis ikke på en helt almindelig hverdag i dagplejen, at jeg har tænkt mig at sætte et fint hårbånd om hovedet på Frøken M. Men forestil jer lige en hvid broderi anglaise kjole sat sammen med et pudderfarvet by Weinreich hårbånd – århh lidt sødt, ikke? 🙂 Under alle omstændigheder giver by Weinreichs hårpynt rig mulighed for at nogen (moderen måske) kan udleve sin ekstremt tøsede side gennem pyntning af snart 1-årig datter. Det var vist endnu et ønske til den lille blommes fødselsdag udover alle dem fra listen her 🙂

By Weinreich er faktisk netop gået i luften med egen webshop, som du finder her.

Øverste billede er lånt fra by Weinreichs Facebook-side (billedet er taget af fotograf Medine fra Little Angels by Medine). byweinreich


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

 • Rikke May 18. april 2013 at 9:20

  Ej nej nej.. hvor er det bare fint.. mon en pige på 4 år vil lade sin mor pynte hende på den måde…? 😉

  Dejlig dag
  XX
  R

  Reply

Leave a Comment