Fødselsdagssko i hus og 20 % rabat hos byKier

byKier

Nogle af jer husker måske dette indlæg  med tolv mulige par fødselsdagssko til Frøken M. Nu har jeg besluttet, at den lille blomme skal have de mørkebrune Molly-sko fra byKier, som vil passe så fint til sættet fra Norlie. Hun har allerede lidt forskellige sko fra byKier, og kvaliteten er altså helt i top.

Lille tip: Jeg har hørt en lille fugl synge om, at byKier starter udsalg i morgen med hele 20 %  rabat til modtagere af hendes nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig lige her. Udsalget varer til og med søndag, og det er altså en god deal for lækre og bløde sko, der i forvejen har en rigtig god pris. Og hey, man må godt købe lidt ekstra til garderoben,  nu hvor der er børnepenge på vej – er det ikke en regel, der holder 🙂 Så skynd dig at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Jeg har samlet lidt af mine favoritsko fra ByKier, som du kan se på collagen, og skoene som jeg skal bestille first thing tomorrow finder du lige her.

God shopping <3

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.