Fødselsdag på Rambla

IMG_4013

I forrige uge fyldte Kasper år, og det skulle fejres. Jeg pakkede derfor den lille blomme sammen en sen eftermiddag, hvorefter vi drog af sted og mødtes med Kasper kl. 17.30, hvor vi havde et bord på Rambla, som er Ørestads nye restaurant og bar. Jeg vil ikke lave en reel anmeldelse af stedet denne gang, men spørg endelig i kommentarfeltet, hvis der er noget, I vil vide eller have uddybet. Én ting er sikkert. Vi vil helt klart vende tilbage, igen og igen, hvis de bliver ved med at holde samme standard over hele linjen.

Stedets indretning er rå, trendy og cool, maden er god og til rimelige priser og betjening og service var helt i top. Mage til entusiastisk og venlig restaurantchef og øvrig tjenerstab skal man lede længe efter. Desuden ligger Rambla lige ud til en af Ørestads kanaler, hvor der står stole og borde. Det bliver et kæmpe hit til sommer, er jeg sikker på. Jeg glæder mig i hvert fald selv til at indtage min frokost der.

Som jeg har nævnt nogle gange på bloggen, er jeg vild med, når der popper nye steder eller initiativer op i mit eget hood. Se fx dette indlæg.

Før vi blev forældre (ok, det kan ikke tælles på to hænder hvor mange gange, jeg efterhånden har skrevet den sætning) besøgte vi nærmest ugentligt en restaurant for at spise en lækker middag – ofte efterfulgt af en tur på cocktailbar. Men det er ligesom om, at det liv lige nu er en saga blot. Og misforstå mig ikke, jeg er ubeskriveligt meget gladere for vores ’nye’ tilværelse. Men altså der på Ramblaen, ik’? Der var det som om, at vi smagte på en lille bitte flig af livet før forældrelivet – det ubekymrede liv uden det store ansvar – også selvom blommen var med. Hun kom direkte på hovedet i seng, da vi kom hjem – endda blev hendes sengetid overskredet med adskillige minutter, men der var (næsten) intet bøvl. Og det var en fed følelse at foretage sig noget helt uden for familiens normale rytme og mærke, at alting alligevel hang sammen.

Ramblaen er absolut et besøg værd. Også hvis du ikke bor lige i nærheden.

Hermed lidt stemningsbilleder fra vores aften.

Rambla collageIMG_4023IMG_4009IMG_4016


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 23. april 2013 at 21:15

  Hvor ser det lækkert ud. Og hvor skønt, at der lige åbner sådan et sted i netop jeres hood. Det er bare det bedste 🙂

  Reply
  • Plum Mum 23. april 2013 at 21:55

   Det er nemlig det allerbedste, når gode steder åbner tæt på, hvor man bor:)

   Reply
 • Østfronten 24. april 2013 at 9:48

  Det ser ud som en rigtig hyggelig middag (til børnevenlig spisetid!) – tillykke til faderen med sin første fødselsdag som nogens far!

  Reply
 • Petit Podium 24. april 2013 at 15:41

  Det lyder som en skøn aften, Signe! Den slags kan man leve længe på 🙂

  Reply
  • Plum Mum 24. april 2013 at 15:49

   Det var så skønt. Og ja, de små glæder er absolut ikke at kimse af:)

   Reply

Leave a Comment