Tøjet er klar, men intet andet er klar

IMG_4300På fredag kommer hele familien for at fejre vores lille blommes 1-års fødselsdag. Og vi er SLET ikke klar til gæster endnu. Slet ikke faktisk! Men tøjet og skoene er klar og det er jo vigtigst… eller 😉 Jeg har bestilt sættet af Norlie-konsulent Amira fra mit eget hood – find hende her. Der er stadig 20 % rabat, når man bestiller gennem konsulenterne, hvis I er fristede. Jeg skal nok vise tøjer frem in action på et senere tidspunkt. Jeg fik også en meget smuk gave af Norlie med i forsendelsen, men den må I se en anden dag.

Skoene er fra byKier og er SÅ smukke og lækre. Dem bestilte jeg i øvrigt også med 20 % rabat. Lone Kier, der er designeren bag de fine sko, kører fra tid til anden gode tilbud, hvis man er modtager af hendes nyhedsbrev. Bare et lille tip 🙂

God aften til jer <3

IMG_4305IMG_4304

IMG_4307


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Michala 23. april 2013 at 21:34

  Det er fantastisk så meget energi, tanker og blogindlæg du har lagt i det fødselsdags outfit! Det er endt meget meget fint <3 Gad vide hvorfor jeg ikke skænkende det en tanke til MM's fødselsdag, det blev bare en kjole fra skabet 🙂

  Reply
  • Plum Mum 23. april 2013 at 21:53

   I know – jeg er godt skør! Tror det et fordi, det er så håndgribeligt for mig i disse tider.

   Reply
 • Sarah /+mamminabellina.dk 23. april 2013 at 21:42

  Hvor ser det lækkert ud, jeg elsker Norlie.. Man bliver helt fristet til at kontakte Amira :O

  Reply
  • Plum Mum 23. april 2013 at 21:54

   Du kan roligt kontakte Amira:) Hun er en dygtig konsulent, der kan besvare alle dine spørgsmål og vejlede om tøjet, før du bestiller.

   Reply
 • Østfronten 24. april 2013 at 9:52

  Jeg er helt sikker på, at I når det hele. Her er goodiebags ved at være på plads (der skal nok komme billeder), tøjet er fundet, menuen er så småt ved at tage form i mit ‘miniature’-tema og gæsterne har RSVP’et 🙂 Tænk at det er så tæt på og lige om lidt at det var et helt år siden. Det er næsten ikke til at forstå, er det vel? (PS: skal vi snart finde en playdate?)

  Reply

Leave a Comment