Ugen gennem Insta-briller #2

foto

Dette indlæg skulle egentlig have været lagt på bloggen i søndags, men det er som om, at tiden er ret så knap, efter min barsel er stoppet. Kan man bestille ekstra timer i døgnet? I så fald, hvor bestiller man? Men her er ugen gennem insta-briller for anden gang. Et koncept jeg startede op i sidste uge, og som jeg stadig er i tvivl om, skal være et fast ugentligt indlæg. Vi starter igen med billedet i øverste venstre hjørne.

  1. I sidste uge var jeg et smut forbi Starklint PR, der afholdt pressedag og 1-års fødselsdag. Her fandt jeg blandt andet den smukkeste, økologiske body fra lötiekids, som du kan finde lige her. Hvis jeg stadig havde en lille baby, skulle hun klart have denne.
  2. Frøken M havde 1-års fødselsdag i lørdags, som vi fejrede med hele familien, pynt og kager.
  3. Vi sprang ud i den lækreste marengslagkage med lakrids, hindbær og hvid chokolade. Den var let at lave, smagte skønt og så så fin og tøset ud. Find opskriften her.
  4. Jeg fik en kæmpe romkugle af Frøken M’s faster. Sådan nogle kan man købe i Jylland. Den smager godt.
  5. Frøken M’s skønne, nye ballerinaer fra byKier. Find dem her.
  6. Den lille blomme hygger i nattøj og flager lidt for sig selv.
  7. Mor og datter gynger. Det var vist mig, der havde den største fest af blommen og mig 🙂
  8. Den lille Frøken er meget fornøjet over en af sine fødselsdagsgaver – en bondegård fra Fischer-Price, som er et kæmpe hit.
  9. Min lille blomme er klar til at fejre sin venindes 1-års fødselsdag i ny krave, som hun har fået af Kiras piger.

Jeg hedder @signekamper på Instagram, hvis I vil følge med 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment