Månedens blog er… MIN

Billede1

Forleden dag blev jeg kontaktet af Bloggers Delight, netværket som plummum.dk er en del af, der fortalte, at de havde udvalgt MIG til at være månedens blogger i maj. Weeeh. Bloggers Delight udvælger hver måned en blog, de mener har gjort sig bemærket og derfor er værd at fremhæve. Arhmen altså! Jeg er oprigtigt beæret og glad, fordi de har valgt mig og lod mig selvfølgelig også interviewe af dem.

Hvis du har lyst, kan du læse interviewet lige her, hvor jeg ævler lidt om ristede hotdogs, om det at dele en bid af sig selv og i det hele taget lidt om min tilgang til og tanker om bloggen. Håber, I tager godt imod det 🙂

Følg Plum Mum på Facebbok her og på Bloglovin her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Kristiane 3. maj 2013 at 17:06

  Super søde Signe. Tillykke med det.

  Reply
  • Plum Mum 3. maj 2013 at 20:55

   TAK 🙂

   Reply

Leave a Comment