Cykelmyg

IMG_4600

Vi har langt om længe fået spændt cykelstolen fast på Kaspers cykel. Vi købte den af Michala for flere måneder siden, da de pludselig havde en i overskud. Nu mangler vi blot en cykelhjelm, så vi kan suse rundt med den lille cykelmyg.

Nogle gode forslag til en fin og sikker hjelm? Jeg plejer at søge online-shoppeland tyndt, hver gang den lille blomme skal have nyt udstyr, men det har jeg slet ikke gjort denne gang. Så inden jeg går i gang, vil jeg meget gerne have jeres råd 🙂

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “Cykelmyg

  1. Søndagsavisen havde børnecykelhjelm-test i søndags. Måske testen ligger på deres hjemmeside? Vi har købt en fra Abus. Den sidder rigtig fint, og den kan spændes ud, så der er plads til en hue om vinteren. Glæd dig til at komme i gang – det er så hyggeligt at suse gennem
    København, mens man taler om busser og lastbiler og hilser på alle ved de røde lys. 🙂

  2. Jeg håber i finder en skøn hjelm. Vi købte bare vores på DBA og er så glad for den. Glæd dig til du ser din datter med hjelmen på for første gang, arj, men det er jo ALT for cute 🙂

  3. Ud og prøve dem! Mange af dem jeg syntes var seje og pæne sad virkelig dårligt på MM’s hoved og var alt for tunge… Jeg kan anbefale AH Cykler på Istedgade, de har god rådgivnin og et fint udvalg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.