Cykelmyg

IMG_4600

Vi har langt om længe fået spændt cykelstolen fast på Kaspers cykel. Vi købte den af Michala for flere måneder siden, da de pludselig havde en i overskud. Nu mangler vi blot en cykelhjelm, så vi kan suse rundt med den lille cykelmyg.

Nogle gode forslag til en fin og sikker hjelm? Jeg plejer at søge online-shoppeland tyndt, hver gang den lille blomme skal have nyt udstyr, men det har jeg slet ikke gjort denne gang. Så inden jeg går i gang, vil jeg meget gerne have jeres råd 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 14. maj 2013 at 21:02

  Vi har haft en del forskellige hjelme til vores børn, men den vi har været absolut gladest for er Casco Mini Generation

  http://www.cykelhjelm.com/shop/casco-mini-generation-3503p.html

  Lige den her model er ikke så piget i det, men det var altså den V insisterede på at få, og den sidder bare så godt på hovedet i forhold til de andre som bl.a. har været to forskellige modeller fra Bell. Og den er nem at indstille.

  Reply
 • Pernille 14. maj 2013 at 21:22

  Søndagsavisen havde børnecykelhjelm-test i søndags. Måske testen ligger på deres hjemmeside? Vi har købt en fra Abus. Den sidder rigtig fint, og den kan spændes ud, så der er plads til en hue om vinteren. Glæd dig til at komme i gang – det er så hyggeligt at suse gennem
  København, mens man taler om busser og lastbiler og hilser på alle ved de røde lys. 🙂

  Reply
 • Emma 14. maj 2013 at 21:45

  Jeg håber i finder en skøn hjelm. Vi købte bare vores på DBA og er så glad for den. Glæd dig til du ser din datter med hjelmen på for første gang, arj, men det er jo ALT for cute 🙂

  Reply
 • Michala 15. maj 2013 at 12:55

  Ud og prøve dem! Mange af dem jeg syntes var seje og pæne sad virkelig dårligt på MM’s hoved og var alt for tunge… Jeg kan anbefale AH Cykler på Istedgade, de har god rådgivnin og et fint udvalg 🙂

  Reply
 • Østfronten 15. maj 2013 at 13:46

  Hvis det skal være med sikkerhed og komfort i top, så kan vi anbefale den samme hjelm, som fik Bedst i Test fra Tænk! Det er en MET Buddy, og den kan fås lige her: http://www.cykelpartner.dk/cykelhjelm-met-buddy-str-46-53-cm_3HELM19UNRB.html
  Den er let at indstille til hovedformen med en ‘drejeskive’ i nakken, og der er god åndbarhed. Den fås i flere ‘looks’ end mariehønerne 🙂

  Reply

Leave a Comment