Pizza Jamie Oliver Style

Pizza homemade collage

Det skal ingen hemmelighed være, at vi hjemme hos os har en ret så stor kærlighed for diverse TV-madprogrammer. Alt, der handler om god mad har meget høj status hos os 😉 For nogle måneder siden, så vi en genudsendelse af et mange år gammelt program med Jamie Oliver i hovedrollen. Jeg gætter på, at han ikke har været meget ældre end 20 år, da programmet blev optaget. Anyway – i programmet lavede den purunge Jamie pizzaer til en masse gutter, og siden vi så det program, har vi lavet den pizza i utallige versioner, men altid med samme dej. Denne dej.

Pizzaen på billederne er helt simpel med tomat, frisk bøffel-mozzarella (købt  i Torvehallerne), basilikum og prosciutto toppet med en god olivenolie.

Prøv den. Den er SÅ god. Vi laver ofte en stor portion dej og sætter den i køleskabet, så  vi har dej til flere pizzaer et par aftener i træk. Det er meget nemt og meget lækkert.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • PernilleW 16. maj 2013 at 9:14

    Åh, den opskrift på dej vil jeg helt sikkert prøve næste gang! Vi plejer at lave en lignende pizza med ruccola samt frisk- og groftrevet parmesan på toppen – det kan også anbefales:)

    Reply
  • PernilleW 16. maj 2013 at 9:16

    Åh, den opskrift på dej, vil jeg helt sikkert prøve næste gang! Vi plejer nemlig at lave en lignende pizza med ruccola samt frisk- og groftrevet parmesan på toppen – det kan også anbefales:)

    Reply

Leave a Comment