Scoreboard – SEJESTE knagerække

scoreboard-p

Vi har seriøs mangel på knagerækker her hjemme. Vi har faktisk ikke en eneste, og det bliver et større og større irritationsmoment i takt med, at miniblommens overtøjsgarderobe vokser.

Jeg har længe – måske fire år – sukket efter Eames’ Hang it all model (og savler stadig over den. Indrømmet). Især den i valnød har en kær plads i mit hjerte. Men altså… for der er et men. Hang it all er så hypet, at den måske ikke er SÅ spændende mere. Den er flot ja, men den hænger også i rigtig mange hjem (og virksomheder). Og prisen er liiige i den høje ende, når man ikke en gang får et unikt produkt.

Derfor blev jeg SÅ glad og lidt forelsket, da jeg så, at min yndlings online legeshop har fået we:do:woods knagerække Scoreboard hjem, som jeg først har stiftet bekendtskab med i dag.

Den knagerække SKAL her hjem og pryde væggen i vores nederste entré og få lidt styr på det overtøj, der somme tider ender i bunker rundt omkring på gulvet.

Er den ikke fin? we:do:do kan altså noget inden for innovativt design. Jeg er helt vild med, at man kan designe sin egen knagerække med de 12 medfølgende pins. Vi vil helt sikkert skabe et M af de forskellige pins 🙂

Find knagerækken her, der kun koster en tredjedel af, hvad Hang it all koster. Like!


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Onkel K 23. maj 2013 at 21:10

    Vi mangler egentlige en knægerække i den nye lejlighed – hmm!!

    Reply
  • Østfronten 24. maj 2013 at 9:22

    Ih, den er fin! Det kunne være man skulle overveje det… (eller bygge en selv – jeg er jo ved at blive helt ferm med powertools!)

    Reply

Leave a Comment