En (næsten) helt almindelig eftermiddag

Jeg er åbenbart mester i at udfordre skæbnen lidt for meget. Efter at have hyldet vores private pasningsordning godt og grundigt i et blogindlæg bliver barnepassers barn syg i to dage (og er det stadig), hvorfor vi stod i to hele dage uden muligheder for pasning af blommen. Vi klarede det med lidt krumspring og en hel del aftenarbejde. Og at det tog præcis 2,5 timer at putte miniblommen i går gjorde programmet lidt (læs: en del) strammere. Men altså med fare for igen at fornærme Nemesis, så hører det også med til det samlede billede at fortælle, at Frøken M har taget en 180 graders drejning i disse dage. Hun er engleblid, kan lege en del selv uden at sidde på armen, er i helt fantastisk humør, og det er DEJLIGT! Ja, hold kæft hvor er det dejligt. Jeg suger hvert et sekund til mig, og håber i mit stille sind, at vi vil få flest af de dage fra nu af.

Hermed lidt billeder fra denne eftermiddag

Spring1Spring collage-001


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Marina / cand.mor 30. maj 2013 at 22:40

  Ja, det er dælme med at passe på, hvad man siger. Er bare så svært, når man har lyst til st skamrose sit barn 🙂

  Og tak for din søde kommentar på mit indlæg <3

  Reply
 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 31. maj 2013 at 14:37

  Det må være svært at få det hele til at hænge sammen. Jeg kan godt huske det fra vi selv havde privat pasning. Det er virkelig IKKE sjovt. Til gengæld lyder det som nogle dejlige timer I har tilbragt med blommen, hvis man da skal se det fra den positive side 🙂

  Reply

Leave a Comment